Στερνό αντίο στον Αντώνη Γκόλφη (Σάλμο).


Του Πάνου Παπαδόπουλου.

«Έφυγες» και εσύ απρόσμενα φίλε και συγχωριανέ μας ακριβέ Αντώνη Γκόλφη. Μία παρουσία έντονα κοινωνική με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς. Από τους ελάχιστους «παλιούς» που απέμειναν στο γενέθλιο μας τόπο.
Ορόσημο της παρουσίας σου ότι δεν έλειπες από καμία χαρά και λύπη στην Αθήνα, στον Πειραιά και στον Μύτικα. Τώρα μας αποχαιρετάς και μας δείχνεις τον δρόμο.
Καλό σου ταξίδι Αντώνη μας...
Υποκλίνομαι στην ανθρωπιά και στη γενναιότητα σου...

Με πολύ αγάπη

Πάνος Παπαδόπουλος

--------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ένας ένας οι παλιοί Μυτικιώτες αποχωρούν. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι συγγενή Αντώνη Γκόλφη...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.