Αποδοχή της δωρεάς φιλοξενίας της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου για πέντε χρόνια, από συμπατριώτη μας Μυτικιώτη και θερμές ευχαριστίες από τον Δήμο Ξηρομέρου.


Ο συμπατριώτης μας κ. Χρήστος Χατζαράς που διαμένει στην Αθήνα και η εταιρία του www.cretaforce.gr, ανταποκρίθηκε για 2η συνεχή φορά εθελοντικά, αναλαμβάνοντας για άλλα πέντε χρόνια την δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου (έως 1.1.2029), αναβάθμισε για δεύτερη φορά (ήταν 2 GB το 2019) το χώρο της ιστοσελίδας, από 5 GB που ήταν σήμερα, σε 10 GB, γιατί ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα χωρητικότητας και ανανέωσε και το domain της ιστοσελίδας για έως 14.5.2029.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, σε συνεδρίαση της σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, έκανε ομόφωνα αποδεκτή την ευγενική αυτή δωρεά, ευχαριστώντας θερμά τον συμπατριώτη μας Χρήστο Χατζαρά και την εταιρία του.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο, όπως αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.