Ρεπορτάζ ALPHA TV. Συλλήψεις και αυτόφωρο για εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην Φωκίδα. Παρέμβαση του Εισαγγελέα.4 σχόλια:

 1. Ολες οι υπηρεσίες γνωρίζουν τις δεκάδες αυθαιρεσίες απο όλες τις υδατοκαλλιέργειες. Δυστυχώς οι πολίτες είναι αυτοί που προσπαθούν σε κάθε περιοχή να υποστηρίξουν το περιβάλλον. Πόσους αγώνες κάνουν? Το μόνο ενδιαφέρον των υπηρεσιών είναι πώς να υποστηρίξουν τις δραστηριότητες των ΥΔ και κάθε φορά αναπροσαρμόζουν ΥΠΕΡ των ΥΔ τους όρους λειτουργίας των. Η καραμέλα είναι η Βιωσιμότητα, η ανταγωνιστικότητα ,τα καθαρά νερά δήθεν για λειτουργία, των, οι εξαγωγές, οι επιδοτήσεις !!!
  Που ακούστηκε και σε ποια παραγωγική διαδικασία να υπάρχει χρηματοδότηση ? ξέροντας ότι αυτά είναι χαμένα? Περιμένοντας οι πολίτες να βρούνε το δίκιο τους? Να καταστρέφετε και να υποβαθμίζετε οι περιοχή τους και οι υπηρεσίες να μιλούν για επωφελεί δραστηριότητα για την περιοχή αγνοώντας τις διαμαρτυρίες. Ισχυρισμός των υπηρεσιών το ΕΛΚΕΘΕ που το χρηματοδοτούν οι ΥΔ !!! Μας λένε για ρύπανση όχι για μόλυνση, η προσθετική ρύπανση επι σειρά ετών πως λέγετε?
  Κατά τα άλλα εμείς περιμένουμε το άγνωστο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμεις μιλάμε κάθε 4 χρόνια στην κάλπη.Μια ζωή αυτό περιμένουμε τις εκλογές και άντε πάλι απο την αρχή. Υπάρχει ίχνος λογικής σ αυτό το λαό;

   Διαγραφή
 2. Ε ΚΑΙ από την μία πόρτα Μπένης και από την άλλη βγαίνεις.
  Οι εργαζόμενοι είναι το πρόβλημα?
  Οι εντολείς τους?
  Μπορεί να μας πούνε οι καταγγέλλοντες πόσες φορές ενοχλήσαν τις υπηρεσίες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα ίδια σε πολλά μέρη της Ελλάδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.