Η εκκλησία μας ο Αη Νικόλας του χωριού μας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11-02-2024 η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μύτικα.
Την ευλόγησαν οι π. Ευφρόσυνος και π. Γεώργιος, εφημέριοι αντίστοιχα των ενοριών Κανδήλας και Μύτικα.
Η ανταπόκριση των πιστών ήταν συγκινητική.
Η ανιδιοτελής προσφορά των εθελοντών και με συνοδοιπόρους τους πιστούς και χορηγούς συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής. Τυχερή ήταν η νηπιαγωγός του χωριού μας Γεωργία Σταύρακα!
Και του Χρόνου!

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.