Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ): Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση - Εκλογές.


ΠΑΝ.ΣΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5 ΑΘΗΝΑ, ΜΕΓΑΡΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
ΤΗΛ./ΦΑΞ: 210‐5220070/(6977429865)
f: Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία

28/02/2024
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Προς: Α) Καταστατικούς Αντιπροσώπους (Μέλη Κεντρικών & Εποπτικών Συμβουλίων Ομοσπονδιών - Μελών) Β) Αιρετούς Αντιπροσώπους Ομοσπονδιών.

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟ - AΠOΛOΓlΣTlKHΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας, προσκαλεί τα μέλη του στην Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με άρθρα του Καταστατικού) που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, 4oς όροφος (Μέγαρο Τρικούπη) στην Αθήνα.
Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν, ως αντιπρόσωποι, τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των 5 ομοσπονδιών – μελών (Σύνολο 115 μέλη).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 και ώρα 17:30 χωρίς άλλη πρόσκληση, στο ίδιο μέρος και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων.
Οι Ομοσπονδίες για να μπορούν να συμμετάσχουν στη Συνέλευση, πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με την ετήσια συνδρομή τους και τυχόν παλαιές οφειλές συνδρομών και να μην έχει λήξει η θητεία του Κεντρικού τους Συμβουλίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
  • Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διοικητικός Απολογισμός - έκθεση πεπραγμένων
  • Οικονομικός Απολογισμός - έκθεση πεπραγμένων
  • Ερωτήσεις - απόψεις επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού
  • Έγκριση - Ψήφιση των πεπραγμένων από τη Γ.Σ.
  • Τοποθετήσεις - προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝ.ΣΥ
  • Τοποθετήσεις - προτάσεις για το ψήφισμα Γ.Σ. επί θεμάτων του Νομού μας.
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Κ.Σ και Ε.Σ.
Υποψηφιότητες για το Κ.Σ και Ε.Σ κατατίθενται στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ την Πέμπτη 28/03/24 από ώρα 17.00 έως 20.00, ή στο info@aitoloakarnania.com.gr ή στα τηλέφωνα του Προέδρου ή της Γραμματέα.
Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης, μπορούν να συζητηθούν με αίτηση δύο (2) Ομοσπονδιών - μελών προς το Κ.Σ., τρείς (3) τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Χολής   Ευαγγελία Μπαμπάτσικου-6974123852

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.