Η Ένωση έκανε ξανά τη διαφορά. Μια αξέχαστη βραδιά με Στέλιο Ρόκκο και Χρήστο Παντούλα - Απόλυτα επιτυχημένη η χοροεσπερίδα του Συνεταιρισμού.


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρίνιου», αποτύπωσε και μουσικά την ανοδική του πορεία, μέσω της χοροεσπερίδας που με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε χθες στο Corali Luxury Resort.
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων παρόντες ήταν εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του τόπου, της αυτοδιοίκησης, φορέων και αρχών, του επιχειρηματικού κόσμου, συνεταιριστές απ’ όλη τη χώρα, όπως και της ΕΘΕΑΣ.
Επίσης, στη χοροεσπερίδα παρέστησαν οι εργαζόμενοι σε θυγατρικές της Ένωσης Αγρινίου, από τη Ροδόπη μέχρι την Κρήτη. Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου, κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει ο Συνεταιρισμός για τον αγροτικό χώρο και για την Αιτωλοακαρνανία, καθώς και στη δυναμική που έχει αναπτύξει η Οργάνωση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει με την ίδια ένταση και τα επέμενα χρόνια.
Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αισθαντικό Χρήστο Παντούλα με το μουσικό του σχήμα. Στη συνέχεια ανέλαβε Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, που σε μια σπουδαία εμφάνιση ταξίδεψε το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και πολλές επιτυχίες του, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει στεγανά και δεν υιοθετεί ταμπέλες, αλλά περνά με άνεση από το ροκ στο λαϊκό κι από το νησιώτικο ήχο στην συναισθηματική μπαλάντα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.