Ανακοίνωση απόφασης μελών Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου.

Αγρίνιο, 27-2-2024
Αριθμ. Απόφασης: 4/2024
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
Προς
ΜΜΕ Νομού Αιτωλοακαρνανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ανακοίνωση απόφασης μελών Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου.

Σε συνέχεια των υπ’αριθμ.1/2024, 2/2024 και 3/2024 αποφάσεων των μελών της γενικής συνέλευσης για δίωρες διακοπές εργασίας σήμερα 27-2-2024 και με ομόφωνη απόφαση των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου αποφασίστηκε μόνο για την Τετάρτη 28-2-2024 να γίνει δίωρη διακοπή εργασιών κατά το χρονικό διάστημα 10:00 π.μ. έως και 12:00 π.μ.
Από την Πέμπτη 29-2-2024 το πλαίσιο των δίωρων διακοπών θα είναι ξανά το 09:00 πμ. έως και 11:00 π.μ. όπως σας έχει ήδη αποφασιστεί και ανακοινωθεί με το υπ’αριθμ.3/2024 πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης. Οι δίωρες διακοπές εργασίας θα γίνουν χωρίς παράταση του ωραρίου εργασίας μετά τις 15:00 μ.μ. ώρα λήξης του ωραρίου εργασίας μας σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση των μελών του Συλλόγου.
Κατά το χρονικό διάστημα των δίωρων διακοπών δεν θα εκτελείται καμία εργασία από τα μέλη του Συλλόγου μας ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού και την διεξαγωγή των ποινικών και πολιτικών συνεδριάσεων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος          Η Γενική Γραμματέας

Γεράσιμος Μαλούσης                Αικατερίνη Ροβά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.