Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές θα συρρεύσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος απ' όλη την Ελλάδα στο Ξηρόμερο. Στηρίζει και ο Δήμος Ξηρομέρου.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μία πολύ ωραία εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ξηρόμερο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πρόκειται για το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρέων Ελλάδας 2024. Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές θα συρρεύσουν απ' όλη την Ελλάδα στο Ξηρόμερο, με τη στήριξη και του Δήμου Ξηρομέρου, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της προβολής του τόπου.
Ήδη οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, κλείνουν μέσω τηλεφώνου δωμάτια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Μύτικα και Αστακό. Καλό θα είναι οι συμπατριώτες μας να ανταποκριθούν, με καλή εξυπηρέτηση και τιμές σε μία περίοδο χαμηλής τουριστικής κίνησης για Μύτικα και Αστακό.
Με το καλό να έρθετε φίλοι μοτοσικλετιστές στο τόπο μας και να περάσετε υπέροχα και να γίνεται διαφημιστές αυτού του όμορφου τόπου σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

----------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook ''1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024''.

Ένα όραμα (μια ιδέα) από φίλους μοτοσικλετιστές. Πριν από μερικά χρόνια έγινε η αφορμή να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό, με σκοπό να συγκεντρώνει μοτοπαρέες και ανεξάρτητους αναβάτες από κάθε περιοχή της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια με σκοπό την μεταξύ μας γνωριμία αλληλέγγυα συνύπαρξη των ομάδων μας (μοτοπαρεών).
Το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος (ΦΕ.ΜΟΤ.ΕΛ) θα λάβει χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 22-23-24 Ιουνίου 2024 στον ΑΣΤΑΚΟ και ΜΥΤΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρόμερου και των τοπικών αρχών, με παροχές και την στήριξη τους στην εκδήλωση για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Δεν θα υπάρχει καμία οικονομική συνεισφορά για την εκδήλωση από τους παρευρισκόμενους, ενώ θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις. Καλεσμένες όλες οι μοτοπαρέες και οι ανεξάρτητοι μοτοσυκλετιστές σε ένα φεστιβάλ που θα καλύπτει όλα τα γούστα.
Με δύο εκδηλώσεις: Η πρώτη το Σάββατο 22/06 στην Παλιόβαρκα με λαϊκή και δημοτική βραδιά και η δεύτερη στον Αστακό την Κυριακή 23/06 με rock συναυλία.
Την Κυριακή το πρωί θα υπάρξει μικρή εκδρομή με σκάφος στο νησάκι του Καλάμου (με μικρό αντίτιμο) για μπάνιο, καφέ και φαγητό.
Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την ημέρα Δευτέρα 24/06 με εκφώνηση όλων των μοτοπαρέων και των ανεξάρτητων μοτοσυκλετιστών. Θα ακολουθήσει βράβευση των παρευρισκομένων και των τοπικών αρχών.
Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να καθιερωθεί το φεστιβάλ κάθε χρόνο, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση άλλες μοτοπαρέες σε άλλα μέρη της Ελλάδος Σας ευχαριστούμε πολύ.

4 σχόλια:

 1. ωραία πράγματα
  καλώς να έρθετε παιδιά
  σούπερ καταστάσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε ευχαριστούμε πολύ Βασίλη για την μέχρι τώρα στήριξη και μεγάλη βοήθεια σου και ευχαριστούμε και τον δήμαρχο με τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία μας
  Σας ευχαριστούμε πολύ καλή αντάμωση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χριστοδουλου Γεώρτιος16 Φεβρουαρίου 2024 στις 1:07 π.μ.

  Πολύ καλή ιδέα . αλλά θα προτιμούσα να γίνει σε κάποιον χώρο π.χ Camping απο το να κλειστούμε σε 4 τοίχους !!! Λιγο - πολύ ολοι οι μοτοσυκλετιστές που πανε σε τέτοιες εκδηλώσεις εχουν την σκηνή τους μαζί για να νιώθουν ελεύθεροι !!! Καλη επιτυχία !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και καπινγκ εχει και δωματια
  ολοι οι καλοι χωρανε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.