Ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας ''Έθνος'': Αυτό είναι το ελληνικό χωριό που «επιπλέει» στο νερό - Η Ελλάδα έχει πολλές ομορφιές και κάποιες από αυτές είναι άγνωστες για πολλούς.

Μύτικας (Youtube/Screenshot)

Η Ελλάδα έχει πολλές ομορφιές και κάποιες από αυτές είναι άγνωστες για πολλούς. Ο Μύτικας είναι ένα από αυτά τα μέρη που είτε κάποιος δεν γνωρίζει είτε δεν έχει φανταστεί την ιδιαιτερότητά του!
Πρόκειται για ένα χωριό στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Μύτικας είναι χτισμένος σε ένα κομμάτι γης που στην ουσία... μπαίνει στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.
Είναι ένα μικρό στολίδι με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και άγρια βλάστηση που φτάνει ως τη θάλασσα.

Ο μαγευτικός Μύτικας.

6 σχόλια:

 1. Ωραίο το βίντεο, το οποίο από τα 4:44" περίπου που διαρκεί δείχνει το Μύτικα μόνο 84" , όλο το άλλο δείχνει τον Κάλαμο. Οπότε ο τίτλος είναι λίγο άκυρος. Επίσης το άρθρο δεν αναφέρει πουθενά τον δημιουργό του βίντεο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς το Κάλαμο τον θεωρούμε κομμάτι του μυτικα

   Διαγραφή
  2. Οπως και να το πείς το ίδιο είναι :
   Η Αλυζία μέρος του Καλαμου-Καστού είναι.
   Και όλα τα μέρη μας και τα λιμέρια μας μαζί,
   Ωραία Ελλάδα Είναι.

   Διαγραφή
 2. Ε οχι κι ο Καλαμος μερος της Αλυζιας.Ο Καλαμος ειναι ανεξαρτητο Επτανησιακο κρατιδιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. H καθημερινή επαφή του ΚΑΛΑΜΟΥ και του ΚΑΣΤΟΥ ειναι με το ΜΥΤΙΚΑ και ΟΧΙ με την ΛΕΥΚΑΔΑ , με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς εγωϊσμό και λόγια του αέρα υπάρχει συνεργασία πολυεπίπεδη για το κοινό καλό OK;

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.