Επιστολή κοινοτικού συμβούλου Άρη Αποστολάκη για τις μπασκέτες στο Λύκειο Μύτικα. Η δική μας έρευνα να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πήραμε επιστολή από τον κοινοτικό σύμβουλο Άρη Αποστολάκη, που παρακάτω σας την παρουσιάζουμε αυτούσια ως οφείλουμε, που αφορά τις νέες μπασκέτες στο Λύκειο Μύτικα. Επειδή το θέμα των μπασκετών του Λυκείου Μύτικα, αναδείχθηκε μέσα από το blog μας τον Ιούλιο του 2022 (δείτε εδώ), με την βοήθεια του φίλου και αναγνώστη του blog μας Μανώλη Βαρδή και επειδή το ενδιαφέρον για το χωριό μας είναι και γνωστό και διαχρονικό, κάναμε μία έρευνα να ρωτήσουμε και να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.
Διαβάζοντας τα λεγόμενα του κοινοτικού συμβούλου, επικοινωνήσαμε με την δημοτική αρχή και μας ενημέρωσαν ότι οι νέες μπασκέτες, σύμφωνα με τον ανάδοχο και τον επιβλέποντα μηχανικό, είναι προδιαγραφών ολυμπιακού τύπου με πρόβολο 260 εκ. και μάλιστα υπάρχουν τα ανάλογα χαρτιά που πιστοποιούν την προμήθεια τους από την Sports Solutions.
Εμείς μπήκαμε στο site της εταιρείας (https://www.sportsolutions.gr) και σε μία αντιπαραβολή που κάναμε βλέπουμε ότι οι μπασκέτες είναι ολόιδιες.

Sports Soloutions: Μπασκέτα Ολυμπιακού τύπου με πρόβολο 260 εκ. Ταμπλό διαστάσεων 180 x 105 εκ. με συμπαγές στεφάνι, αντηρίδες στήριξης του ταμπλό και βάση πάκτωσης στο έδαφος. Ύψος στεφανιού 305 εκ.

Οι μπασκέτες που μπήκαν στον Μύτικα:














-----------------------------

Η επιστολή του κοινοτικού συμβούλου Άρη Αποστολάκη.


Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα ότι οι απρόσκλητοι επισκέπτες, οι οποίοι πριν δύο μήνες περίπου ήρθαν στο Λύκειο Μύτικα για να τοποθετήσουν υποτίθεται τις καινούργιες μπασκέτες στο γήπεδο του προαύλιου του Λυκείου και που διώχτηκαν κακήν κακώς από την Μηχανικό του Δήμου και από τον Αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου Ξηρομέρου, επειδή τοποθετούσαν αυτοσχέδιες μπασκέτες και αυτοσχέδια ταμπλό με ηλεκτροκόλληση, τα οποία στη συνέχεια βάφανε με ένα πινέλο, οι ίδιοι οι επισκέπτες λοιπόν πριν λίγες μέρες, αφού δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας για να τους διώξει, ήρθαν ξανά στο Λύκειο και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους, βάζοντας ακριβώς τις ίδιες μπασκέτες και τα ίδια ταμπλό.
Είναι πραγματικά να γελάει κάνεις.
Καλώ λοιπόν την δημοτική αρχή να τις ξηλώσει και να τοποθετηθούν καινούργιες μπασκέτες, με την ανάλογη πιστοποίηση για να μην θρηνήσουμε θύματα. Είναι ντροπή.
Οι απρόσκλητοι επισκέπτες αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια του θράσους, καλό θα είναι για ανάλογες περιπτώσεις να ενημερώνεται και κάποιος αιρετός προκειμένου να μην επαναληφθεί αυτή η κατάσταση.
Ενδεικτικά σας παραθέτω φωτογραφίες από τα ταμπλό και τις μπασκέτες, οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα και πριν από δύο μήνες. Είναι ακριβώς τα ίδια.
Θα πρέπει επιτέλους η δημοτική αρχή να τραβήξει τα αυτιά των απρόσκλητων επισκεπτών γιατί την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


2 σχόλια:

  1. Καλησπερα. Δεν ειναι οι ιδιες και το βλεπεις στις λεπτομερειες στις βιδες που κρατανε το πλεξιγλας στο ταμπλο στα σιδερακια πανω απο το μικρο τετραγωνο δεν ειναι σε ευθεια με αυτο αλλα στο πλαι και στο οτι ειναι βαμμενες ακομα και οι βιδες που σε καμια μπασκετα δεν ειναι και φυσικα δεν υπαρχει και το αυτοκολλητο της εταιριας επανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.