Ήρθε έλεγχος για τα οικονομικά πεπραγμένα της θητείας 2015-2018 του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και της διοίκησης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.


Στις 1 Απριλίου 2024, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και το εντοπίσαμε, το ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 303, τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ, με το οποίο έχουμε: ''Σύσταση και συγκρότηση ελεγκτικής ομάδας για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου για τα οικονομικά έτη 2015 έως 2018 στον φορέα με την επωνυμία «Δήμος Ξηρομέρου»''.
Έργο της ελεγκτικής ομάδας είναι η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τα οικονομικά έτη 2015 έως και 2018, αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα στο υπό στοιχεία ΕΜΠ 16/15.11.2019, έγγραφο του Δήμου Ξηρομέρου.
Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Ξηρομέρου, όπου η διοίκηση Τριανταφυλλάκη, 3 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, τον Νοέμβριο του 2019 συνέταξε φάκελο με στοιχεία που εντόπισε και χρήζουν διερεύνησης. Ο φάκελος παραδόθηκε στους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Σήμερα λοιπόν έχουμε την εξέλιξη που σας αναφέρουμε, όπου το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, συστήνει ομάδα για έλεγχο της θητείας 2015-2018 του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και της διοίκησης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''.
Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ.

4 σχόλια:

 1. Αν και βγήκε την πρωταπριλιά δεν ειναι πρωταπριλιάτικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και πολυ αργησανε
  με τον αραμπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. απο το 2019 που πηγε ο φακελος περασανε πανω απο τεσσερα χρονια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για να δουμε.
  Ηταν όντος πρωτα ο πολιτης οπως λεει και το σημα του κόμματος ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.