Δήμος Ξηρομέρου και ποδηλατικός τουρισμός: Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου EuroVelo.


Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου EuroVelo και πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κου Μπακογιάννη Θύμιου.
Το EuroVelo είναι ένα ποδηλατικό δίκτυο διασύνδεσης ευρωπαϊκών χωρών, βασικός άξονας τόνωσης του ποδηλατικού τουρισμού σε κάθε χώρα την οποία διασχίζει, το οποίο όταν θα ολοκληρωθεί, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 70.000 χλμ.
Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Εθνικό Συντονιστή για το EuroVelo στην Ελλάδα, “Πόλεις για Ποδήλατο”, και μετά από συγκεκριμένα βήματα, ο Δήμος Ξηρομέρου στοχεύει στην ολοκλήρωση και πιστοποίηση του έργου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της European Cyclists Federation, που αποτελεί τον φορέα υλοποίησης του EuroVelo σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

4 σχόλια:

 1. << Το Euroveloείναι ένα ποδηλατικό δίκτυο διασύνδεσης ευρωπαϊκών χωρών, βασικός άξονας τόνωσης του ποδηλατικού τουρισμού σε κάθε χώρα την οποία διασχίζει, το οποίο όταν θα ολοκληρωθεί, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 70.000 χλμ. >>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα έχουμε κι' εμείς σύντομα έδώ Ποδηλατοδρομο στην Αλυζία. Παραλιακό Ποδηλατόδρομο Αλυζίας μήκους 3,5 χιλιομέτρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δέν νομίζω Φίλε μου να υπάρχει ή να υπάρξει
  επαγγελματίας ή ιδιώτης οικοπεδούχος με πρόσωπο ιδιοκτησίας στην πεντακάθαρη παραλία της Αλυζίας,
  που να μήν συμφωνεί με την δημιουργία του εν λόγω Ποδηλατοδρόμου.
  Δέν νομίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα Σύν-χρονη Ελλάδα , Καλημέρα Ευρώπη , Καλημέρα Αλυζία.
  αλύζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.