Εναέρια πλάνα από τη διαδρομή Μύτικας – Αστακός (video).


PressRoom 27/04/2024 , 21:22

Δείτε υπέροχα εναερία πλάνα από τη διαδρομή Μύτικας - Αστακός Αιτωλοακαρνανίας με τις πανέμορφες παραλίες.
Ο Μύτικας είναι παραθαλάσσιο χωριό στη δυτική πλευρά του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ονομάζεται έτσι επειδή βρίσκεται σε μια μυτερή προεξοχή της στεριάς προς τη θάλασσα. Αποτελεί δημοφιλή τόπο προορισμού το καλοκαίρι και είναι σημείο σύνδεσης με το νησί Κάλαμος που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.
Στην ευρύτερη περιοχή του Μύτικα υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες παραλίες, πολλές από τις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο από την θάλασσα.
Ο Αστακός είναι κωμόπολη του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Στο ανατολικό άνοιγμα του κόλπου του Αστακού βρίσκεται ο όρμος Πλατυγιάλι. Είναι ο παραδοσιακός σύνδεσμος της Στερεάς Ελλάδας με τα Επτάνησα και διαθέτει τοπία που παντρεύουν ειδυλλιακά το βουνό και τη θάλασσα.

2 σχόλια:

  1. αν έλειπαν και τα κλουβιά από τις ιχθυοκαλλιέργειες που είναι κολλημένα πάνω στις ακτές και δίπλα σε παραλίες θα ήταν ακόμα καλύτερα. αν σταματήσεις με το αυτοκίνητο παίρνεις πέτρα και την πετάς με το χέρι μέσα στα κλουβιά. απαράδεκτο τα κλουβιά τόσο κοντά στις ακτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα κλουβιά θα αυξηθούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.