Οι παλιές οικονομικές αμαρτίες είναι εδώ και κυνηγάνε τον Δήμο Ξηρομέρου και θα συνεχίσουν να τον κυνηγάνε. Επίσημα έγγραφα και αποδείξεις από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


Στην έκθεση εξόδων του Προϋπολογισμού του 2024, η οποία έχει δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου και την εντοπίσαμε, στον κωδικό ΚΑ 00-6492.001 έχει εγγραφεί ποσό 377.465,81 € για έξοδα δικαστικών αποφάσεων. Αφορά οικονομικά βάρη από δικαστικές αποφάσεις για χρέη του Δήμου προηγούμενων διοικήσεων και υπάρχει ισχυρή πιθανότητα αυτό το ποσό στη διάρκεια του οικονομικού έτους να ενισχυθεί, μιας και εκκρεμούν αρκετές δικαστικές αποφάσεις για χρέη προηγούμενων ανεύθυνων διοικήσεων.
Επίσης στους κωδικούς ΚΑ 00-6526.002 και ΚΑ 00-6526.003 έχει εγγραφεί συνολικό ποσό 283.632,80 € για πληρωμή δανείων που συνάφθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις για εξυπηρέτηση χρεών.
Σύνολο: 661.098,61 €.
Οι παλιές οικονομικές αμαρτίες είναι ΣΗΜΕΡΑ εδώ και κυνηγάνε τον Δήμο Ξηρομέρου και θα συνεχίσουν να τον κυνηγάνε. Αυτό που αναφέρουμε δεν είναι παρελθοντολογία για να δικαιολογήσουμε κάτι. Ξαναλέμε ότι αυτά τα χρήματα για χρέη, κάποια πρέπει να πληρωθούν ΣΗΜΕΡΑ και απ' ότι ξέρουμε στον Δήμο Ξηρομέρου δεν ευδοκιμεί κάποιο λεφτόδεντρο.
Ολόκληρη η λίστα των προφορικών αναθέσεων προηγούμενων διοικήσεων, χρέη που βαρύνουν τον Δήμο και για να μιλάμε με απλή γλώσσα κατευθείαν όλους εμάς τους δημότες, που πήγαν με μία σχεδιασμένη μέθοδο μέσω δικαστικών αποφάσεων, μπορείτε να την βρείτε, να την δείτε, να την μελετήσετε και γενικά να την εντρυφήσετε εδώ.
Κάποια από αυτά έχουν πληρωθεί παλαιότερα με το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων, κάποια από το ταμείο του Δήμου και κάποια αρκετά εκκρεμούν.
Τα επίσημα έγγραφα τα εντοπίσαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα έτη 2016 έως 2019.



5 σχόλια:

  1. τα 377.465,81 € για έξοδα δικαστικών αποφάσεων, αν δεν έρχονταν αυτά τα χρέη το 2024, τα έβαζε ο Δήμος στην ύδρευση και υπερκάλυπταν τις αυξήσεις στο πάγιο. Αλλά ο Δήμος πρέπει να πληρώσει τα χρέη, αλλιώς ο πιστωτής θα πάει σε κατασχέσεις.
    Αυτές είναι οι αλήθειες που πρέπει να μάθει ο κόσμος για κάποιους που κάνουν σαν να βγήκαν ξάφνου από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ κατάλευκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναλυτικά που πάνε και γιατί αυτά τα χρήματα, μπορούμε να μάθουμε ;
      Επίσης πόσα ανάλογα έχουν δωθεί τα προηγούμενα χρόνια ;

      Διαγραφή
    2. Ο ιδιος ο δημος εχει αναρτησει αναλυτικες καταστασεις για εσοδα και για εξοδα

      Διαγραφή
    3. Για γράψε μας τον σύνδεσμο που τις έχει αναρτήσει αναλυτικά με τα ονόματα των δικαιούχων

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/live/78PyT57eL8A?t=5564s

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.