Ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στο πανέμορφο εκκλησάκι στον Μύτικα Αιτ/νίας.

Φωτογραφίες αρχείου από τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας το 2022.
"Και ες το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των προφητών".

άρθρ. 8 Συμβόλου της Πίστεως

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 και ώρα 07.30 πρωινή, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, ευρισκόμενο στη θέση "Βούλκος" περιοχής Μύτικα, κατά το έθος.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτανεία προς την επαρχιακή οδό Μύτικα-Παλαίρου.
Καλείται ο ευσεβής λαός να συμμετάσχει.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.