Λάπρος Πιτσούλιας, π. Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού - Στέλνουμε μήνυμα με ψήφο στο ΚΚΕ και όλοι όσοι είχαμε κάνει άλλες επιλογές!


Σε δήλωσή του ο Λάμπρος Πιτσούλιας, συνταξιούχος Γυμνασιάρχης, πρ. πρόεδρος Κοινότητας Αστακού Αιτωλοακαρνανίας σημειώνει:
«Έχουμε ζήσει την πολιτική των αστικών κομμάτων που μας κυβέρνησαν κατά καιρούς. Τα προβλήματα που δημιούργησαν συνολικά στο λαό και με την εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ, με φτώχεια, μιζέρια, πολέμους κ.α.
Και σαν πρόεδρος της πρώην κοινότητας Αστακού, διαπίστωσα πως οι κυβερνήσεις αυτών των κομμάτων, ήθελαν και συνεχίζουν, να μετατρέψουν την Τοπική Διοίκηση σε «μακρύ χέρι», δικό τους, απέναντι στο λαό, να επιβάλλουν και να επεκτείνουν αυτά τα μέτρα.
Γι’ αυτό ψηφίζουμε ΚΚΕ! Για να στείλουμε μήνυμα απέναντι στον ευρωμονόδρομο με την ενίσχυσή του ΚΚΕ!
Ψηφίζουμε ΚΚΕ, για την υπεράσπιση του δικαιώματος της ζωής που τα αστικά κόμματα της ΕΕ, μετέτρεψαν σε αριθμούς!
Ψηφίζουμε ΚΚΕ, ενάντια σε κάθε περικοπή εργασιακού και συνδικαλιστικού δικαιώματός μας, που τα ποδοπατούν, ενάντια στην περικοπή δημοκρατικών μας δικαιωμάτων!
Ψηφίζουμε ΚΚΕ, για το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς αμοιβές, για το δικαιώματα σε ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία, την Παιδεία, για το αναφαίρετο δικαίωμα των συνταξιούχων να ζούμε με αξιοπρέπεια.
Ψηφίζουμε ΚΚΕ, προασπίζουμε το δικαίωμα στην ειρήνη, για να ζούνε οι λαοί αρμονικά δίχως τους πολέμους και της ΕΕ, με απεμπλοκή της χώρας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια.
Ψηφίζουμε ΚΚΕ, ενάντια στην υποκουλτούρα και την «πολιτισμική» ενοποίηση της ΕΕ, που είναι και εις βάρος των μικρότερων χωρών και λαών της.
Σε αυτό το δρόμο καλώ όλους, ιδιαίτερα όσους είχαμε κάνει άλλες επιλογές στο παρελθόν. Να βαδίζουμε μαζί και με την ψήφο μας στο ΚΚΕ στις 9 Ιούνη!».

1 σχόλιο:

  1. Δυό κουβέντες από ένα εντιμότατο αυτοδιοικητικό, που άφησε έντονο το αποτύπωμά του στην σύντομη αλλά μεστή ενασχόλησή του με τά κοινά. Αυτό πραγματικά είναι το διακύβευμα των εκλογών όπως το θέτει. Αν τώρα τα ζητήματα που περιγράφει , λύνονται με ψήφο στο Κ.Κ.Ε, αυτό είναι μια άλλη συζητήσημη υπόθεση. Με βάση όμως τις παραπάνω θέσεις του, κάθε ψηφοφόρος ας ψάξει και ας "ρίξει" την ψήφο του σε εκείνο τον πολιτικό φορέα που θα τα υλοποιήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.