Το Αuthentic Big Blue στηρίζει τη δράση: ''Ποδηλατώ - πεζοπορώ προς και στο μονοπάτι των παιδιών''.


Το Αuthentic Big Blue στηρίζει τη δράση: ''Ποδηλατώ - πεζοπορώ προς και στο μονοπάτι των παιδιών'' (δείτε εδώ), προσφέροντας 100 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό, από την χορηγία της εταιρείας ΚΟΡΠΗ για το παγκόσμιο κύπελλο ελεύθερης κατάδυσης, Cmas WORLD CUP στο Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024, στις 26 Αυγ. - 7 Σεπ.

3 σχόλια:

  1. Που να γίνει και ο Παραλιακος Ποδηλατοδρομος Αλυζιας.
    Και μηκους διαδρομής 3, 5 χιλιομετρων Παραλιακος Ποδηλατοδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκλειστικά ποδηλατοδρομος και μονο ποδηλατοδρομος
    και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς για το ποδηλατοδρομο - αξιοποιηση της παραλιας (πειτε το οπως θελετε) δεν έχει ακουστεί κάτι από επίσημα χείλη. Δεν ξέρω μπορεί το blog να με διαψεύσει αν έχει γίνει. Τόσοι επίσημοι που πήγαν στην παραλία με αφορμή το ξήλωμα παρανομων κατασκευών θα έπρεπε να δουν και συνολικά την κατάσταση της παραλίας που δεν τιμά καμία δημοτική αρχή ούτε τωρινή και σίγουρα ούτε παλαιότερη. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστικο προϊόν αν δεν προχωρησει αυτο το εργο ταπεινή μου γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.