Εν πλω επίσκεψη στην τελευταία ημέρα του Cmas WORLD CUP στο Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024 (φωτογραφίες και video).


Το ραντεβού κλείστηκε την Παρασκευή αργά το βράδυ με τον Γιάννη Παβέλη (J. Pavelis). Πάμε αύριο το πρωί στην τελευταία μέρα στις καταδύσεις στο Cmas WORLD CUP στο Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024; Ναι, φύγαμε. Σάββατο στις 10:30 π.μ. ραντεβού στην σκαλωσιά του Γαλάτη.
Με δύο σκάφη και παρουσία και του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του Προέδρου του Μύτικα και αρκετών άλλων, που θέλησαν και αυτοί να επισκεφθούν τον χώρο των αγώνων, βολευτήκαμε όλοι στα 2 σκάφη και φύγαμε όλοι μαζί πρόσω ολοταχώς για το σημείο των καταδυτικών αγώνων. Ο καιρός τέλειος με ένα ελαφρύ αεράκι να μας δροσίζει.
Χαμηλώνοντας ταχύτητα και στο ρελαντί να μην ενοχλήσουμε τους αγωνιζόμενους καταδύτες, φτάνοντας στο σημείο, όλοι εκεί. Συντονισμένοι όλοι στον αγώνα που εξελισσόταν. Οι αγωνιζόμενοι καταδύτες, οι δύτες ασφαλείας, οι φωτογράφοι (πάνω από το νερό και κάτω από το νερό), οι κριτές, ο τεχνικός διευθυντής των αγώνων, το σκάφος αγώνα, το σκάφος διαφυγής με το γιατρό του Ωνάσειου, το σκάφος ξεκούρασης αθλητών και το σκάφος μεταφοράς των αθλητών, όλα δεμένα με ένα μεγάλο σκοινί το ένα πίσω από το άλλο. Με καλά ρεμέντζα όλα στεκόταν στο ίδιο σημείο. Μία εικόνα που μας ταξίδεψε στην γνωστή εμβληματική κινηματογραφική ταινία ''Απέραντο Γαλάζιο'' του Λυκ Μπεσόν, με τους γνωστούς ηθοποιούς Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό και Ροζάνα Αρκέτ.
Και ο πρώτος αγωνιζόμενος βουτά, τον χάνουμε από τα μάτια μας, κρατάμε και εμείς την ανάσα μας από την αγωνία και μετά από λίγα λεπτά πίσω, κρατώντας το χαρτάκι που τον περίμενε στο βάθος που δήλωσε ότι θα καταδυθεί. Μετά από μία διαδικασία λίγων δευτερολέπτων χειροκροτήματα... έγκυρη η προσπάθεια.
Αγαπάμε το Cmas WORLD CUP στο Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024, μία εκπληκτική διοργάνωση που ήρθε για να μείνει, με πραγματοποίηση της κάθε Σεπτέμβριο. Για 15 ημέρες ο Μύτικας, έζησε στον ρυθμό των καταδύσεων, με σπουδαίους αθλητές, που έμειναν έκπληκτοι από το μοναδικό θαλάσσιο περιβάλλον που έχουμε την τύχη να διαθέτουμε, ένα Ιόνιο Πέλαγος που προσφέρει στο σημείο μεταξύ Καλάμου Λευκάδας, Μύτικα, Παλαίρου και Μεγανησίου, ένα ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου σπορ.
Αγαπάμε, στηρίζουμε και αναδεικνύουμε κάθε τι όμορφο και ωραίο που γίνεται σε αυτό το τόπο.






































1 σχόλιο:

  1. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια !!!!!!!
    όλοι οι συναθλήτές μας και εξίσου συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι συντελεστές της αθλητικής διοργάνωσης στον τόπο μας.
    Καλημέρα σε όλους μας !!!!!!!!!
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.