Γιάννης Τριανταφυλλάκης για ένταξη σε χρηματοδότηση των μονοπατιών: Αξιοποιούμε και αναδεικνύουμε το φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής, προς όφελος του βιώσιμου τουρισμού και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου.

Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας», με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης Ελλάδα 2.0 ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ο Δήμος Ξηρομέρου είχε υποβάλλει ώριμη μελέτη και διάγραμμα ύλης.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση, σαν Δήμος Ξηρομέρου, να ενημερώσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής ότι και αυτή η πρότασή μας αξιολογήθηκε θετικά και είμαστε στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος.
Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε άλλον έναν τουριστικό εναλλακτικό πόλο στην περιοχή μας, με όρους εξωστρέφειας και αειφορίας.
Αξιοποιούμε και αναδεικνύουμε το φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής, προς όφελος του βιώσιμου τουρισμού και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον ΟΦΥΠΕΚΑ και την Επιτροπή Αξιολόγησης, τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΝ κο Πέτρο Βαρελίδη, την Διεύθυνση Δασών και τα Δασαρχεία του Νομού, την ΚΟΙΝΣΕΠ «Paths of Greece», όλους τους Προέδρους, τα μέλη Συμβουλίων Κοινότητας και όσους αιρετούς συνέβαλαν στην χαρτογράφηση των μονοπατιών, ενεργούς πολίτες που στήριξαν την πρωτοβουλία.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ειδική επιστημονική συνεργάτιδα μας κα Ζαβογιάννη Βιβή, για τις ατέλειωτες εργατοώρες που δαπάνησε, προκειμένου να ωριμάσει την πρόταση.
Συνεχίζουμε…



3 σχόλια:

  1. Προ χωράτε προ χωράτε και μπροστά να περπατάτε
    Περπατάτε περπατάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε της καρδιάς μας! Μόνο χαρά και προσδοκίες στις ελπίδες για το μέλλον του τόπου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 χρονια το ξηρομερο εχει δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.