Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (αρ. 696 - αριθμός φύλλου Δ), ''Επανακαθορισμός Οριογραμμών Αιγιαλού, Παραλίας στη θέση «Από Κάμπινγκ Ιόνιο έως Ξενοδοχείο Θεσμός»''. Το πρώτο και απαραίτητο βήμα για την τουριστική αναπτυξιακή προοπτική.


Ημερομηνία 18/10/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι στις 16 Οκτωβρίου 2024, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (αρ. 696 - αριθμός φύλλου Δ), ''Επανακαθορισμός Οριογραμμών Αιγιαλού, Παραλίας στη θέση «Από Κάμπινγκ Ιόνιο έως Ξενοδοχείο Θεσμός»'', κατόπιν αίτησης του Δήμου Ξηρομέρου και σχετικής εκπονηθείσας μελέτης κτηματογράφησης που συνόδευε την αίτηση.
Πρόκειται για μία πάρα πολλή σημαντική εξέλιξη, το πρώτο και απαραίτητο βήμα για να επακολουθήσει η αξιοποίηση της μοναδικής ομορφιάς παραλίας 3,5 χιλιομέτρων της Παλιόβαρκας, η οποία βρίσκεται στην Δ.Ε. Αλυζίας, εντός ορίων των Κοινοτήτων Αρχοντοχωρίου και Μύτικα.
Πλέον μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη, δύναται να συνταχθεί η πράξη αναλογισμού λόγω ρυμοτομίας και να διανοιχθεί η παραλιακή οδός.
Η τουριστική αξιοποίηση και ανάπτυξη της συγκεκριμένης παραλίας 3,5 χιλιομέτρων, αφορά όχι μόνο την Δ.Ε. Αλυζίας αλλά όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, είναι η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη όλου του Δήμου.
Συνεχίζουμε και αλλάζουμε κάθε μέρα τον τόπο μας, με όραμα, με στόχους, με πολλή δουλειά, με προσπάθεια, με αποτέλεσμα.

Επισυνάπτεται το ΦΕΚ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.