Επειδή χρόνια τώρα έχουμε ανεχτεί αρκετή λάσπη - πονηριά - ρουφιανιά - κακία, πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα φρένο. Αυτά που το πρόστυχο ρουφιάνικο μυαλό σας γεννάει, δεν θα τα ρίχνεται στο VERSO, γιατί το ήθος και η αξιοπρέπεια που μας διακατέχει δεν μπορεί να κοροϊδέψει τους πελάτες μας. Γι αυτό και είναι πελάτες μας.
Αυτά που βγάζετε από το βρώμικο μυαλό σας ότι τον κόσμο που ήρθε να περάσει εδώ στο χωριό ένα όμορφο τριήμερο, εμείς τους κλέβαμε και τους κοροϊδεύαμε, τους χρεώναμε λέει ότι θέλαμε, αυτή την καραμελίτσα να την καταπιείτε και να το κόψετε.
Θα θέλατε να είναι έτσι, αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ρουφιανάκια εμείς έχουμε δώσει μαθήματα επαγγελματία εδώ και 22 χρόνια. Θα σας έχει μείνει στη μνήμη πιστεύω η λέξη ''ΚΟΧΥΛΙ'' και τώρα ''VERSO''.
Φυσικά δεν απευθύνομαι σε όλο το κόσμο, απευθύνομαι στους πονηρούς, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Όπως ξέρουν και ότι την μπύρα εμείς την έχουμε 5 € και όχι 10 €. Όποιος ήπιε στο VERSO μπύρα 10 €, να έρθει και θα πίνει τσάμπα ένα χρόνο ότι θέλει.
Φθάνει πια η συκοφαντία. Τέλος η ανοχή μας.
Από εδώ και πέρα όποιος συκοφαντήσει άλλη φορά η συνέχεια θα δοθεί εκεί που πρέπει.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
VERSO CAFE BAR
* Για το συγκεκριμένο άρθρο έχει ζητηθεί και έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα μόνο του επώνυμου σχολιασμού, την οποία έχουμε ανακοινώσει δημόσια, ότι σε όποιον τη ζητήσει την παρέχουμε και το έχουμε πράξει και για άλλους αρθρογράφους στο παρελθόν που το ζήτησαν.

0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.