Γενική απογραφή πληθυσμού.


Από 10 έως 24 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία η απογραφή του πληθυσμού, η οποία θεωρείται πολύ κρίσιμη για τους Δήμους, αφού το βασικό κριτήριο για την οικονομική ενίσχυση που θα παίρνουν είναι το πληθυσμιακό. Ως εκ τούτου οι περισσότεροι Δήμαρχοι ήδη ενημερώνουν τους κατοίκους να μην απουσιάζουν από τα σπίτια τους τις ημέρες της απογραφής και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των ετεροδημοτών τους.
Καλό θα ήταν λοιπόν και ο Δήμος Ξηρομέρου να αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες ενημέρωσης και παρότρυνσης των κατοίκων να απογραφούν στο Δήμο μας. Επίσης οι συνδημότες που κατοικούν στα μεγάλα αστικά κέντρα πρέπει να ενημερωθούν και να παρακινηθούν να έρθουν να απογραφούν. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, για να μην κλαίμε εκ των υστέρων.

7 σχόλια:

 1. Ήδη ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας έχει προγραμματίσει συνάντηση στην Αθήνα με συλλόγους και ετεροδημότες. Πρέπει και εμείς να κινηθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΤΕ χιλιοι ΕΙΤΕ εκατο, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ερχεται χαλασμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ 4:31!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν υπάρχει ΕΛΠΙΣ. Ο Ραγκουσης δεν δινει φράγκο.
  Να ερθουν οι λαθρομετανάστες από Αθήνα να γινετε πολλοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εμείς έτσι κι αλλιώς λίγοι είμαστε. Εσείς οι πολλοί που δεν έχετε τι να κάνετε τους περισσότερους καθίστε να τούς κλώσετε και εμείς θα απογραφούμε μόνοι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητοί φίλοι του Μυτικα-press καλά θα είναι να κοιτάμε και τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Δήμος Ξηρομερου.Στις 12 Μάρτιου υπήρξε συνάντηση του πρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου μετά από εντολή του Δημάρχου με τους συλλόγους των ετεροδημοτών που βρίσκονται στην Αθήνα στα γραφεία της ομοσπονδίας Ξηρομεριτων Πατησίων 5 ,και έγινε συζήτηση με όλους τους φορείς για το πως πρέπει να κινηθούμε για να είναι ωφέλιμη και αποτελεσματική για τον Δήμο μας η απογραφή. Σας παραπέμπω σε αναρτήσεις του ΞηρομερουNews
  Με εκτίμηση
  Μουρκουσης-Βασίλης
  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομερου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πράγματι έτσι όπως τα λέει ο κύριος Μουρκούσης είναι και για το αληθές δείτε εδώ http://xiromeronews.blogspot.com/2011/03/blog-post_917.html

  Απλά εμείς σαν blog τότε είμασταν στο ξεκίνημα μας και δεν προλάβαμε να το αναρτήσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.