Ένα μπράβο πρέπει να το πούμε.


Ένα μπράβο πρέπει να το πούμε, στον Αντιδήμαρχο Σπύρο Λύτρα, αλλά και στο Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Μύτικα Κώστα Τζάλα, για την εικόνα του χωριού μας από άποψη καθαριότητας.
Επίσης τα μπράβο πρέπει να πάνε και στους υπαλλήλους του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας, που εργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτό, παρότι που κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι αυτή είναι η υποχρέωση τους και γι αυτό πληρώνονται, εμείς θέλουμε να πούμε αυτό το μπράβο, απλά και μόνο για να νιώσουν και αυτοί ότι η προσπάθεια τους και έγινε αντιληπτή και εκτιμήθηκε από το κόσμο. Θα θέλαμε αυτή η σπουδή στο τομέα της καθαριότητας να συνεχιστεί, να ενταθεί και να είναι συνεχής και όχι να ατονήσει όπως παλιότερα, όπου πάλι είχαμε περιόδους που πραγματικά υπήρχε καθαριότητα για κάποια χρονικά διαστήματα και για άλλα χρονικά διαστήματα (αρκετά μεγάλα δυστυχώς), το χωριό βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Σε περίπτωση που δούμε τη προσπάθεια αυτή να φθίνει, θα είμαστε πάλι εδώ και τότε θα δώσουμε την αρνητική κριτική μας.

3 σχόλια:

  1. O Μυτικας ήταν καθαρός φέτος και μπράβο σε όσους εργάστηκαν γι'αυτο.Το μόνο μελανό σημείο και το οποίο θα πρέπει να προσέξει η νέα Δημοτική αρχή ,ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι, είναι ο πεζόδρομος.Κατα την γνώμη μου αυτές τις 4-5 θα έπρεπε να ήταν κλειστός για τα αυτοκίνητα.Δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι να πιεις τον καφέ σου έξω στα τραπεζάκια που έβγαλαν τα καφέ ,και κάθε 5 λεπτά να σηκώνεσαι ορθιος μην σε χτυπήσουν τα αυτοκίνητα που περνάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:37 αυτή δεν είναι μόνο δική σου γνώμη αλλά και αρκετών επισκεπτών του χωριού οι οποίοι, εντελώς ανυποψίαστοι, μας την εξέφραζαν με έκπληξη. Δηλαδή, πως είναι δυνατόν να μην είναι κλειστός ο πεζόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ένα συγγνώμη (είμαι ο 5:41) που δεν αναφέρθηκα στο θέμα της καθαριότητας. Άψογη η εικόνα του χωριού (τουλάχιστον όπου κυκλοφόρησα). Σειρά μας να βοηθήσουμε κι εμείς στην προσπάθεια να παραμείνει το χωριό καθαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.