Καταιγισμός κλοπών αργά το βράδυ στο Μύτικα.


Τελικά οι κλοπές στην ευρύτερη περιοχή παίρνουν μορφή καταιγίδας και καθημερινού φαινομένου. Σήμερα λοιπόν ξημερώματα Δευτέρας 3 με 4 το βράδυ πέντε μαγαζιά στο κεντρικό δρόμο στο Μύτικα, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες και ένα σπίτι, ανοίχτηκαν από διαρρήκτες. Πραγματική επιδρομή με λεία χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά αντικείμενα κ.α.
Το εξωφρενικό σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, να καλείτε η Αστυνομία από τους παθόντες να έρθει και να αρνείται. Αναγκάστηκε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Λύτρας να τηλεφωνήσει ο ίδιος για να έρθει η Αστυνομία. Επειδή η κατάσταση πλέον με τις κλοπές αρχίζει να ξεφεύγει και το καλοκαίρι πλησιάζει είναι επιτακτικό στο Μύτικα να υπάρχει Αστυνομία με συνεχή παρουσία και περιπολίες. Μιλάμε για μία περιοχή που το καλοκαίρι ο πληθυσμός αυξάνεται πάρα πολύ, το λιμάνι γεμίζει με σκάφη, τα κάμπινκ με τροχόσπιτα, αυτοκίνητα παρκαρισμένα πολλά, εξοχικά σπίτια. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει  και θα δούμε και φαινόμενα κάποιοι να πάρουν μέτρα μόνοι τους και να έχουμε και φαινόμενα αυτοδικίας. Επιτέλους η Αστυνομία ας κινητοποιηθεί, έχει πληροφορίες και ξέρει πράγματα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι!!!

17 σχόλια:

  1. Η αστυνομία γνωρίζει και έχει πληροφορίες και αν κινηθεί λίγο αυτά τα καλόπαιδα που είναι από την περιοχή θα κάνουν καλοκαίρι στο Κορυδαλλό!!! Εκεί θα δουν τη γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούλας, Παληογιάννης, Σακουφάκης, Τάκης Παβέλης, Λιάτσος. Όλα αυτά τα μαγαζιά ανοίχτηκαν από τους ληστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw pisteuw pws dn htan enas alla polloi kai htan malista kai organwmenoi gia na klepsoun 5 magazia!se ligo o kosmos to kalokairi tha feugei apo toses klopes kai lusteies eleos !Prepei na kanei kati h astynomia alliws dn thn bgazoume pera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούμε πολύ τους αναγνώστες μας να γράφουν με ελληνική γραμματοσειρά.

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια η κατασταση πλεον εχει γινει ελεεινη και τρισα9λια στο μυτικα!!δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται ληστεια εδω!!στο τελος 9α φοβομαστε να μεινουμε και σπιτι μας..!δηλαδη ειναι τραγικο ολο αυτο...!!πρεπει να κανει κατι η αστυνομια αμεσα γι' αυτο!!δεν γινεται να φοβομαστε και την σκια μας στο ιδιο μας το χωριο!!ελεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν διάβασα αυτό το κείμενο γέλασα και μετά ψιθύρισα "Αχχχ που καταντήσαμε. Αλλά να πω οτι δεν το περίμενα?...". Ναι, θα γινόταν κάποια στιγμή και ναι, θα γίνουν κι άλλα πολλά αν συνεχίσουμε να "χορεύουμε" σε αυτούς τους κοιμησμένους ρυθμούς.
    Για την Αστυνομία της περιοχής τί να σχολιάσεις...? Μας έχει αποδείξει περίτρανα οτι δεν ενδιαφέρεται. Έρχεται 3-4 μέρες το καλοκαίρι (τι? είπα πολύ?) και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κλασσικά, πρέπει να γίνει κάτι πολύ τραγικό για να υπάρξουν 2-3 άτομα να μας "προσέχουν". Και όλα αυτά σε μία πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας. Κλασσική Ελλαδίτσα. Δεν φταίνε αυτοί, βέβαια, με εντολές ανωτέρων δουλεύουν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
    Μην παραξενευτείτε αν ο τουρισμός του χωριού μας μειωθεί δραματικά. Ήδη, θεωρώ, οτι το περσινό καλοκαίρι μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τί θα ακολουθήσει. Θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά αλλά έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου, που θα τα μπερδέψω.. :)
    Θα ολοκληρώσω με μία λέξη που ΠΡΕΠΕΙ να μας χαρακτηρίσει: "ΟΡΓΑΝΩΣΗ". Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αισχος!κυνδινευουμε μερα νυχτα. Η αστυνομια απων.
    αλα τι περιμενες οταν ο προηγουμενος Δημαρχος ασχολιονταν μονο να σβυνει τις κλησεις των αστυνομικων που εγραφαν τα μηχανακια. Απαξιωσαν την Αστυνομια αυτος και ο προηγουμενος του και τωρα λεμε που ειναι κανας αστυνομος.Η μοιρα του Μυτικα σε τετοια χερια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά ας το εμπεδώσουμε: Ήδη γίναμε Φαρ Ουέστ!!! Ο σώζων εαυτόν σωθήτω... (ιδιαίτερα να προσέχουν οι ηλικιωμένοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως καποια λυση θα ηταν να νοικιασει ο Δημος εταιρεια Σεκιουριτυ για τη νυχτα μονο π.χ. 11-06 το πρωι 2 ατομα να περιπολουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχως ασχημα ειναι ολαυτα που συμβαινουν στο χωριο μας αλλα και σε ολη την περιφερεια πια. πιθανο θεωρω πως δεν ειναι ντοπιοι ληστες αλλα σπειρα οργανωμενη που βγηκε τσαρκα στην επαρχια και ...γαζωνει!! Η αστυνομια απουσα...ας ξεσηκωθειτε κοσμε απο τον καναπε! ερχονται χειροτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγώ λέω να βοσκάμε σε όλο το χωριό γαλοπούλες, όπως στον στρατό, για να αντιλαμβάνονται τον εχθρό. αλλά αν κλέβουνε λόγω πείνας οι κλέφτες, τότε τις χάσαμε τις γαλοπούλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ 1154 ΜΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΡΜΑ.ΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΤΙΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έλα 4:19. ο 11:54 ισ μπακ (βαριέμαι να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά γιατί κρατάω τσιγάρο και γράφω με το ένα χέρι). το γέλιο δεν είναι να φάμε εμείς τις γαλοπούλες. το γέλιο θα είναι να φορέσουμε τα φτερά και να το παίζουμε ιθαγενείς ινδιάνοι και να παραφυλάμε με ακόντια και τόξα. άσε που θα σταματήσουμε τη γιορτή της σαρδέλας το καλοκαίρι και θα αρχίσουμε τις τελετές για ηλιοφάνεια το καλοκαίρι και βροχοπτώσεις το χειμώνα. ξέρεις τώρα. θέλει ο οικοδόμος να ρίξει πλάκα. τελετή και στοπ η βροχή. θέλει ο ψαράς να ρίξει δίχτυα. τελετή και στοπ ο αέρας. είναι καταχείμωνο και θέλεις καφεδάκι με ήλιο στην παραλία. τελετή κι ο θεός βοηθός. θα γεμίσει σκαλπ η αγορά. παιδιά μπόρα είναι θα περάσει. ο μανιτού είναι μεγάλος. Ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω προτείνω κάτι άλλο ο σύλλογος επεγγαλματιων να βαζει σκοπιες.....ειναι τριάντα μαγαζιά στο Μυτικα? ε καθε βραδυ ενα να μενει ανοιχτο ως τα ξημερωματα(κατι σαν τα διανυχτερευοντα φαρμακεια)και να ριχνει και μια ματια στο δρομο..
    Επισης το τοπικο συμβουλειο θα κανει εποπτεια , ο προεδρος κατα τις 4 με το μηχανακι θα γυρναει στους δρόμους(Τζαλα ετοίμασε στολή εκστρατείας) και οταν λειπει θα τον αναπληρώνουν τα αλλα δυο μελη....Τέλος ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας σαν πρώην στρατιωτικός θα οργανώσει ενα αμυντικο σχεδιο το οποιο θα ειναι το εξης "οποιος κινειται υποπτα μετα τις 2 και δεν αναγνωριζεται απο τις καμερες ασφαλειας που θα τοποθετηθον σε κεντρικα σημεια θα κτυπαει συναγερμος και θα ελευθερονται δυο ζευγαρια τιγρεις που ειναι κλεισμενα σε ενα αρχαιο υπονομο στον Βουλκο" (τωρα αν συναντηθουν ο προεδρος με τις τιγρεις δεν ξερω τι θα γινει...)Επισης τα καικια σε ολο το μηκος της ακτογραμμης θα ριχνουν φωτοβολιδες και για το φοβο μην ξεφυγουν απο την Θαλασσα θα πετανε και μερικα πιρανχας μεσα.....δυο f16 θα απογειωνονται απο την βαση του ακτιου και σε χρονο ρεκορ θα ειναι στο Μυτικα και θα εξαπολυουν ρουκετες "
    Τελειο ε?(κουφαλες ληστες τρεμετε)!!!

    Παιδια λιγο χιουμορ δεν βλαπτει μεσα σ'αυτη την Εθνικη μιζερια....

    Ο Αδεξιος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις μου είπαν ό,τι συνέλαβαν τους υπέυθυνους των χθεσινών κλοπών....αληθέυει; γνωρίζετε κάτι;

    B.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ, ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΒΕΛΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποψε βγητε παγανια. θαχει παρελαση με γαλοπουλες. Καντε κανα ευχελαιο και μετα ψηστε μια . εμενα κρατηστε μου τον σβερκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.