Ευχαριστήρια επιστολή για το 1ο αντάμωμα καβαλάρηδων στον Αστακό.


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον πολιτιστικό Ιππικό Χορευτικό Σύλλογο Ξηρομεριτών "Ο Φίλιππος" για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στο 1ο αντάμωμα Καβαλάρηδων που διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαΐου στον Δήμο Ξηρομέρου με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα (Σιάτιστα Κοζάνης, Κρήτη, Καλαμάτα, Βόλο, Λάρισα, Πάλαιρο, Βόνιτσα, Κατούνα, Μεσολόγγι και από όλο το Ξηρόμερο).


Να ευχαριστήσω τον κ. Χρόνη Αντώνη για την ευγενική χορηγία της άμαξας.
Και τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αφανής ήρωες που συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.