Προς κατάργηση η Δ.Ο.Υ. Αστακού.


Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε η πρόταση για την αναδιοργάνωση ή το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. όλης της χώρας, από την ειδική επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων που συστήθηκε από το υπουργείο για το σκοπό αυτό. Στο πολυσέλιδο πόρισμα, αφού αναλύεται η υφιστάμενη κατάσταση, η πρόταση προβλέπει μια Δ.Ο.Υ σε κάθε έδρα νομού και πιο συγκεκριμένα για την Αιτωλοακαρνανία αυτή προβλέπεται στο Μεσολόγγι.
Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και το μεταβατικό στάδιο στην νέα πραγματικότητα, προβλέπεται άμεσο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Θέρμου, ενώ στη συνέχεια από ότι φαίνεται σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιπες μικρές, όπως είναι του Αστακού, της Βόνιτσας κ.λ.π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.