Έκτακτο τοπικό συμβούλιο σήμερα στην Κατούνα για το κέντρο κράτησης μεταναστών στον Άγριλο.


Σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και ώρα 8 μ.μ., συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (π. Δημαρχείο Μεδεώνος) με θέμα το κέντρο κράτησης μεταναστών στον Άγριλο.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατούνας Κώστας Κασούρας, καλεί τα τοπικά συμβούλια της Δημοτικής ενότητας Μεδεώνος, τους φορείς, τους πολιτιστικούς, αθλητικούς, μορφωτικούς, συλλόγους Μεδεώνος, συνεταιρισμούς, αγροτικούς συλλόγους, ώστε να ληφθεί απόφαση για το κέντρο κράτησης μεταναστών και να αναληφθούν δράσεις με διαμαρτυρίες προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.