Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξηρομέρου.


Στον Αστακό και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα την δεκάτη (10η) του μήνα Μαΐου, του έτους 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ., ήλθε σε συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου και προχώρησε σε ψήφιση των πιστώσεων του προϋπολογισμού για το 2011.

5 σχόλια:

 1. Τα περισσότερα χρωστούμενα ειναι της Αλυζίας. Θα ενημερώσει κανείς γιατι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεγάλες πιένες ο Δήμος Αλυζίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και το πρωτάθλημα στα χρέη το παίρνει ο πρώην Δήμος Αλυζίας!!!! Κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν κάποια πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είμαστε τσάμπιονς λίγκ τι να κάνουμε. Και μάλλον παίρνουμε και το διαδημοτικό (πως λέμε διηπειρωτικό) χωρίς αντίπαλο. Τύφλα νά'χει ο Μάκαρος. Κάντε και ένα όλε όλε και την επόμενη τετραετία τους ξαναψηφίζετε, γιατί ως γνωστόν ο λαός δεν ξεχνά. Χλωρίνη Κλινέξ. Αυτήν ξέρετε αυτήν εμπιστεύεστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.