Άλλαξε όψη ο Αϊ Νικόλας στο χωριό μας.


Τελείωσε το βάψιμο της εκκλησίας του χωριού μας του Αϊ Νικόλα και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Επιτυχημένη η επιλογή και ο συνδυασμός χρωμάτων ο οποίος παραπέμπει αμέσως σε Ιόνιο Πέλαγος. Ειδικά ερχόμενος κάποιος από τη θάλασσα η εκκλησία μας δείχνει πάρα πολύ όμορφη και ξεχωριστή.

15 σχόλια:

  1. Συγνωμη φιλε διαχειρηστη , διαφωνω.
    Θεορω το βαψιψο και συνδιασμο χρωματων ατυχες.
    Μαλλον προς το κιτς κλινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ερχόμενοι από στεριά??Συμφωνούν?Απορώ ποιοι επέλεξαν αυτά τα χρώματα για την εκκλησία!!!Λευκό και γαλάζιο δεν τους άρεσε?Διπλα σε θάλασσα είναι!!Το μπορντώ τι το θέλανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομοοφη, μπραβο σε αυτον που ειχε την ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελώς κιτς!!!!Αφού δεν εχουν γούστο γιατί δεν ρωτάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι εχω την εντυπωση ,οτι θα ταιριαζε το ροζ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χρώμα της εκκλησίας εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί και πολύ,αυτο που με απασχολεί είναι η υποκρισία καποιων απ των ανθρώπων που περνάνε το κατώφλι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκρος αντιαισθητικό τα χρώματα δεν δένουν. Ρωτάτε, υπάρχουν και άνθρωποι για αυτές τις δουλειές. Αν οπωσδήποτε έπρεπε να βάλετε μπλε υπήρχαν άλλοι συνδυασμοί χρωμάτων να επιλέξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καρακιτσαριο τι κανανε.
    Να τι ξαναβαψουν γιατι κοροιδευει οποιος περναει απο κει και οι γειτονες το εχουν καθε μερα μπροστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!!παψτε πια! δε φοβαστε τιποτα? ειναι πανεμορφη η εκκλησια μας οτι και να ναι.οσο για σενα 10.19 να μην σε νοιαζει ποιος μπαινει και βγαινει .Εσυ πας στην εκκλησια για τον εαυτο σου την προσευχη σου και μην μαυριζεις την ψυχη σου με το τι κανουν οι αλλοι. Σε διαβεβαιω πως ολοι μας κρινομαστε εν ζωη αλλα και μετα θανατον για να παρουμε τη θεση που μας αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδιά η Εκκλησία είναι ένα βήμα μπροστά. ο Παναιτωλικός θα παίζει Α' Εθνική φέτος. οπότε τη βάψανε στα χρώματα του Παναιτωλικού (στο πιο λάιτ βέβαια γιατί είμαστε λίγο παραθαλάσσιοι και έπρεπε να σπάει λίγο). Πάντως δεν μου φαίνονται και ιδιαίτερα άσχημα τα χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί να πάψουμε 9:10?Δεν μπορουμε να πούμε την γνώμη μας?Ο διαχειριστής έγραψε"Επιτυχημένη η επιλογή και ο συνδυασμός χρωμάτων ο οποίος παραπέμπει αμέσως σε Ιόνιο Πέλαγο"!Οπως εκείνος και κάποιοι άλλοι την βλέπουνε ωραία την εκκλησία σε εμένα προσωπικα και σε κάποιους άλλους δεν αρεσε καθόλου.Όσο για τον 10:19 εχει απόλυτο δίκιο.Λίγοι αυτοί που περνάνε το κατώφλι της για να προσευχηθούν,όλοι οι υπόλοιποι πάνε για κουτσομπολιό γιάυτο και γώ προτιμώ να ανάψω ένα κερακι όταν είναι άδεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι εκλησιες ειναι για αυτους που πιστευουν στη μετα θανατον ζωη. Δηλαδη οτι πεθαινουν και ξαναζουν!!
    ΧΑ ΧΑ!
    Αν ειναι ετσι τοτε αφου θα πεθαινουμε και θα ξαναζουμε και ξανα το ιδιο ας αρχισουμε απο τωρα.
    εγω παντως δεν θελω να σας ξανασυναντησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10,55 ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Θρησκεια κατα τον μαρξ ειναι το οπιο του λαου.
    Και κατ εμε η εκκλησια ο τεκες οπου καπνιζουν ολοι μαζι.
    Κομποδεμα ομως κανουν ολοι χωριστα.
    Τα μπαγκαρια αναστεναζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.