Επιστολή προς πνευματική ηγεσία της Ελλάδας.


Παρακολουθώ τον αγώνα που κάνετε υπέρ της Ελλάδας και χαιρετίζω την στάση σας απέναντι στο Μνημόνιο και απέναντι στους πολιτικούς που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τη χώρα μας, πού έκαναν την Διαφθορά, την Διαπλοκή, την Ανομία, την Ατιμωρισία ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ.
 Επικροτώ την στάση σας, να είστε μαζί με τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ στις Πλατείες, στις Γειτονιές, στα Καφενεία, στα χωριά. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το σύστημα με διάφορους τρόπους και μεθόδους προσπαθεί και θα προσπαθεί να υπονομεύσει αυτή σας την ''ΑΝΤΑΡΣΙΑ'' είτε με την συμμετοχή σας σε τηλεοπτικές εκπομπές των ''ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ'', είτε να σας καλούν σε διαλέξεις ''ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ'' ελεγχόμενοι από το Σύστημα. 
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. 
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. 
Πρέπει λοιπόν το ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ να είναι ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ. 
Δεν έχετε το δικαίωμα να συμμετέχετε σε εκπομπές των ''ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑΠΗΔΩΝ''. Δεν έχετε το δικαίωμα να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις που τα μέλη τους είναι στυλοβάτες του συστήματος ακόμα και σήμερα. 
Δεν έχετε το δικαίωμα να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις σε Επιμελητήρια, Δημαρχεία, Πνευματικά κέντρα και άλλους χώρους διαπλοκής και υποκουλτούρας. 
Δεν έχετε το δικαίωμα να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις που απεναντί σας θα είναι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Επιχειρηματίες και όλο το κακό συναπάντημα. 
Δεν έχετε το δικαίωμα να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις που σας διαφημίζουν (σαν πραμάτια) τα πράσινα και μπλέ BLOGS. 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ. Η ΚΡΑΥΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. 

ΧΡ. ΦΛΩΡΟΣ 
ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. Φιλτατε κυριε Φλωρο οχι μονο η πνευματικη ηγεσια
    ΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕς ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕς, πολιτικη, συνδηκαλιστικη,τοπικη,κοματικηι,ερατικη κλπ ,εχουν καταρευσει και αυτοεξευτεσλησθη.
    Η μεγαλη και πρωτοφανης προκληση ειναι οτι οι ιδιοι ξαναβγενουν και μας κανουν αναλυσεις και κυριγμα πως θα σωθουμε αφου πρωτα αποδομησαν και διαλυσαν τα παντα.
    Οχι δεν θελουμε σαπιους ανθρωπους μαζι μας.
    Να μεινουν σπιτι τους και να σωπασουν.
    Να αυτοκτονησουν ομαδικα οπως εκαναν οι Γιαπωνεζοι στο Β παγκοσμιο πολεμο.
    Ανθπωπακια ειναι και οχι ηγετες. Κοψε λιγο απο τη μπριζολα που τρωνε με τα χερια και θα δεις τι θα γινει.
    Μην του δινεις αξια που δεν εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς τι προτείνεται κ. Φλώρο; Αναρχία; Μήπως είναι καλλίτερα να μη βάζουμε τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι και να προσπαθήσουμε επιτέλους να ψάξουμε τους σωστούς, αρχίζοντας από τον εαυτό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχου νάνθρωποι που ακόµη νοµίζουν ότι µπορούν να αντιµετωπίσουν την κοσµογονία που ζει η χώρα µε τα ίδια παλιά, βλακώδη κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.