Με μεγάλη θέρμη υποδέχτηκε τη Φλόγα της Ελπίδας ο Δήμος Ξηρομέρου.Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή για τη Φλόγα της Ελπίδας  των Special Olympics-ΑΘΗΝΑ 2011 σε Μύτικα και Αστακό. Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τους αθλητές  οι οποίοι συγκίνησαν  με το πάθος τους για τον αθλητισμό και τη ζωή.
Ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς στο χαιρετισμό του καλωσόρισε τη Φλόγα της Ελπίδας, τους Διοργανωτές αυτής και έδωσε έμφαση στους Νικητές της Ζωής καθώς και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο  Κάρολο Παπούλια.


Η Αντιδήμαρχος κα Σαμαρά Κωνσταντίνα, αρμόδια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων τόνισε μεταξύ άλλων «Καμία Σωματική ή Διανοητική αδυναμία  δεν μπορεί να κάμψει  τη θέληση του ανθρωπίνου πνεύματος».
Παρευρέθησαν ακόμη o Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Ιωάννης Λύτρας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Δημοτικών Κοινοτήτων Αστακού και Μύτικα. Χρώμα στην εκδήλωση έδωσε ο Λαογραφικός & Χορευτικός Όμιλος Αστακού υπό την αιγίδα του κ. Καραβασίλη.


Η τελετή ολοκληρώθηκε με τη δεξίωση που παρέθεσε ο Δήμαρχος προς τιμή των αθλητών των Special Olympics-ΑΘΗΝΑ 2011.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξηρομέρου.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.