Τμήμα του ΤΕΙ Μεσολογγίου διεκδικεί ο Δήμος Ξηρομέρου.


Να εξουσιοδοτήσει έναν πολίτη για να προωθήσει την ιδέα της δημιουργίας τμήματος ΤΕΙ Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής Διαχείρισης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου. Μπορεί σήμερα τμήματα μόνο να καταργούνται και κάθε (ανέξοδη) πρόταση για νέο τμήμα να μην έχει τύχη, ωστόσο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Π. Σαμαράς διευκρίνισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής ότι ο Δήμος δεν διεκδικεί ίδρυση νέου τμήματος αλλά ο Αστακός να αποτελέσει έδρα του τμήματος του Μεσολογγίου.
Δημοτική αρχή και μείζονα αντιπολίτευση του Γ. Λύτρα πλειοδότησαν στην πρόταση για το νέο τμήμα και αυτή πέρασε από την ψηφοφορία παράλληλα με εξουσιοδότηση του πολίτη Γ. Καυμενάκη (στελέχους του ΠΑΣΟΚ) να κάνει ενέργειες για το θέμα.
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου πάντως χαρακτηρίστηκε από την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης που αντέδρασε στην κριτική του Δημάρχου για τη στάση στελέχους της εταιρείας ιχθυοκαλλιεργειών κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

1 σχόλιο:

  1. πιο εφικτους στοχους δεν μπορειτε να βαλετε? λεω εγω τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.