Πύλες ADSL τέλος εδώ και καιρό στο Μύτικα.


Εδώ και αρκετό καιρό στο Μύτικα έχουν τελειώσει οι διαθέσιμες πύλες από τον ΟΤΕ για συνδέσεις ιντερνετ ADSL, με αποτέλεσμα κάθε αίτηση ενδιαφερόμενου να μπαίνει σε σειρά αναμονής. Σε παλαιότερη ανάρτηση μας, σας είχαμε ενημερώσει για την αναμενόμενη αναβάθμιση κατά το μήνα Σεπτέμβρη, των ταχυτήτων από τα 2 Mbps που είναι σήμερα στα 24 Mbps. Ελπίζουμε να έχουμε εκτός από την αύξηση της ταχύτητας και αύξηση των πυλών, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι συμπολίτες μας που θέλουν να βάλουν ADSL.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.