Σύλληψη 125 λαθρομεταναστών ανοικτά του Αστακού.Πηγή: ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS

Σκάφος τύπου Καταμαράν που μετέφερε 125 λαθρομετανάστες εντοπίστηκε στις 6 το πρωί από λιμενικούς, στη θαλάσσια περιοχή Πετεινάρι Αστακού.
Το σκάφος, συνοδεία των λιμενικών, οδηγήθηκε στο λιμάνι του Αστακού και στη συνέχεια οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο χώρο του Γυμνασίου Αστακού, όπου αυτήν την ώρα γίνεται η καταμέτρησή τους αλλά και προσπάθεια εντοπισμού των λαθροδιακινητών ανάμεσά τους. Εκτιμάται ότι είχαν ξεκινήσει από την περιοχή του Αστακού και κατευθύνονταν προς τις ιταλικές ακτές.
Όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ ανάμεσά τους είναι παιδιά και έγκυες γυναίκες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.