Δύο δράκαινες πιάσανε οι μεγάλοι ψαράδες!!!


Χτες Παρασκευή βράδυ κομπάζανε και προκαλούσαν λέγοντας πόσο καλοί ψαράδες είναι. Μας πρότειναν κόντρα ψαρέματος. Αυτοί με τα βυθόμετρα τους, τα gps τους με τα αμερικάνικα τα καλάμια τους και όλα τα high tech του ψαρέματος. Σήμερα Σαββάτο πήγαμε για ψάρεμα. Τι πιάσανε τα δύο τα καλά τα παιδιά; Δύο δράκαινες, από μια ο καθένας. Καλοφάγωτες παιδιά!!!!! Είναι εύκολο να τους βρείτε.

4 σχόλια:

 1. Πάλι καλά που δεν έπιασαν 2 ψολιόγκους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρω αν είναι μέσα στους όρους του διαγωνισμού αλλά οι δυο μεγάλοι ψαράδες, ψαρεύουνε ακόμα. Μερικά στοιχεία για να τους βρείτε. Ο ένας είναι "θαλασσόλυκος" και ο άλλος εκκολαπτόμενος Μόμπυ Ντικ. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα κάνουνε σεμινάριο για κυνήγι τσούχτρας. Έχουνε αναπτύξει τεχνικές για αυτό το είδος ψαρέματος ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ. Παιδιά δυο κιλά πεταλίδες για μετά, αν σας περισσεύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΔΡΑΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.........!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ 2:24. ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.