Σταμάτησαν οι εργασίες στο νέο Κέντρο Υγείας Μύτικα.


Σταμάτησαν επ' αόριστο οι εργασίες στο νέο Κέντρο Υγείας Μύτικα. Ο εργολάβος μάζεψε και τα τελευταία σύνεργα και αυτό που έχει απομείνει είναι το μονό όροφο ημιτελές κτίριο, χωρίς να έχει πέσει η πλάκα από πάνω. Θύμα του Καλλικράτη που εφαρμόζεται και στην Υγεία έχει πέσει το νέο Κέντρο Υγείας Μύτικα σύμφωνα με πληροφορίες μας, μιας και δεν γίνεται σε ένα Δήμο να υφίστανται δύο Κέντρα Υγείας, του Αστακού και του Μύτικα. Μαθαίνουμε ότι γίνεται μία προσπάθεια ώστε το νέο Κέντρο Υγείας του Μύτικα να ενταχθεί διοικητικά στο Νοσοκομείο Λευκάδας και όχι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, μιας και εξυπηρετεί τα νησιά Κάλαμο και Καστό. Αν αυτό επιτευχθεί πιθανόν να έχουμε και ξεκόλλημα του έργου. Μακάρι λέμε εμείς γιατί αυτό θα είναι προς όφελος όλης της περιοχής του πρώην Δήμου Αλυζίας αλλά και των νησιών Κάλαμου και Καστού. Θα παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.

1 σχόλιο:

  1. Για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση και από τη δημοτική αρχή, αλλά και από τους δημότες. Εμείς όμως κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Το πρώτο αγαθό είναι η υγεία, μετά τα λιμάνια, το κυκλοφοριακό, ο βιολογικός, ο τουρισμός κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.