Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Σοφία Γεωργαντζή στο κάστρο της Βόνιτσας.


Ο πολιτιστικός σύλλογος Ακτίου Βόνιτσας "ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" πιστός στο ραντεβού του μαζί σας κάτω απ` το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, παρέα φέτος με το ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ!!!
Στο πανέμορφο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, για τρίτη συνεχή χρονιά κοινωνούμε με τις μουσικές, τα λόγια και τα συναισθήματα, για μια βραδιά μοναδική που μας υπόσχεται ο Δημήτρης με τα τραγούδια και την παρέα του. Σας καλούμε για μια ακόμη φορά να τη μοιραστούμε!!!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ΕΥΡΩ
Βόνιτσα: Λογιστικό Γραφείο Ν. Λιάπη (τηλ: 6973771611).
Πρέβεζα: "ΡΥΘΜΟΣ"-Δ. Κρόκου 66 (τηλ: 26820-23101)
Λευκάδα: "ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ ​ & ΒΙΒΛΙΑ"-Ιωάν. Μελά 63-65 (τηλ: 26450-21818)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.