Εθελοντική ομάδα εργασίας Δ.Ε. Αλυζίας. ''Το Σάββατο καθαρίζουμε τις παραλίες του Μύτικα''.


Πραγματοποιήθηκε χτες την Τετάρτη, στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας στην Κανδήλα, η δεύτερη συνάντηση των μελών της ομάδας εθελοντικής εργασίας. Στη συνάντηση αυτή μοιράστηκαν τα μπλουζάκια που δημιούργησαν, παρήγγειλαν και πλήρωσαν οι εθελοντές και επίσης αποφασίστηκε σαν πρώτη δράση της ομάδας να καθαριστούν οι παραλίες του Μύτικα.


Το Σάββατο 16/7 και ώρα 07:00 το πρωί, ραντεβού στο ''Βορό'', στην είσοδο του Μύτικα, χωριζόμαστε σε υποομάδες και ''καθαρίζουμε τις παραλίες του Μύτικα'' και κατόπιν στις 10:00 για καφέ στο Μύτικα. Η συμμετοχή όσο περισσότερων είναι καλοδεχούμενη, ας κάνουμε κάτι επιτέλους και εμείς για το τόπο μας, ας παρακινήσουμε και τους φίλους και γνωστούς μας να έρθουν. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ας παρακινήσουν τα παιδιά τους και τους μαθητές να συμμετέχουν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ο Δήμος θα μας προμηθεύσει τα απαραίτητα υλικά για το καθαρισμό των παραλιών (σακκούλες, γάντια, τσουγκράνες). Ραντεβού λοιπόν στην είσοδο του Μύτικα στη θέση ''Βορός'' το Σάββατο το πρωί.

Για όσους θέλουν να μπουν στην εθελοντική ομάδα εργασίας κατεβάστε την αίτηση εδώ.

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα καλύτερα που έχω ακούσει. Μέχρι τώρα όλοι αγαπάμε το τόπο μας με λόγια στα καφενεία και εσχάτως με σχόλια στα blogs. 2 ωρίτσες προσφοράς μπορούμε;;;;;; Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! Θα είμαι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.