Επιστολή κ. Παναγιώτη Στάϊκου για τους <λαθρό> μετανάστες.


Αγαπητό MYTIKA PRESS 

Ως επιστήμονας και ως άνθρωπος, που από την πρώτη στιγμή δεν έκανα παρά το καθήκον μου και βρέθηκα δίπλα στους 129 <λαθρό> μετανάστες, μεταξύ τους και ένα 2χρονο κοριτσάκι.
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Δήμαρχο κύριο Σαμαρά, τους Αντιδημάρχους κυρία Σαμαρά και κύριο Λιβάνη, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κύριο Τσιλιγιάννη, τον Σύλλογο γυναικών, πολλούς καταστηματάρχες και πολίτες, γιατί φρόντισαν να μη λείψει τίποτα από αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν ως συνάνθρωποι που χρειαζόντουσαν την βοήθειά μας. Έτσι κατά την διήμερη παραμονή τους στο κλειστό γήπεδο δεν τους χορηγήθηκε απλά φαγητό και νερό, αλλά και είδη υγιεινής, ρούχα παπούτσια, γλυκά, κρουασάν, αναψυκτικά μέχρι παγωτά και τσιγάρα. 
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνω και στον Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Μοσχολιό, ο οποίος έστειλε ένα πλήρες γεύμα για όλους. Εντύπωση προκάλεσε η προκλητική απουσία της Εκκλησίας. ΓΙΑΤΙ; Καθώς και της Αντιπολίτευσης, η οποία βέβαια είναι μονίμως απούσα. Δεν είναι τυχαίο που οι Δημότες λένε ότι στον Δήμο Ξηρομέρου δεν υπάρχει Αντιπολίτευση. 

Dr Παναγιώτης Στάϊκος
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1 σχόλιο:

  1. κυριε Σταικο ξερεις ποσοι συνδημοτες μας κανουν παρα πολλα πταγματα χωρις να το διαλαλουν.Ενω εσυ και μερικοι αλλοι οτι κανετε το κανετε για τη δημοσιοτητα .Γιατι δηψατε για εξουσια και μονο για αυτο. οτι λετε δεν εχει καμια σχεση με οτι κανετε.Εαν υπαρχει αντιρηση υπαρχουν και αλλα γραπτα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.