Επιστολή για δημοσίευση ενός αναγνώστη μας.


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αγαπητοί φίλοι, 
Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, πολλοί από εμάς φέτος, εργαζόμενοι και μη, δεν θα πάμε διακοπές. Όσοι δε, καταφέρουν να κάνουν αυτή την πολυτέλεια δώρο στον εαυτό τους, ανήκουν στους τυχερούς της υπόθεσης. Κατάγομαι από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου και μπορώ να πω, ότι ανήκω στην κατηγορία των τυχερών, οι οποίοι για φέτος τουλάχιστον, θα έχουν την δυνατότητα, να κάνουν λίγες μέρες διακοπές.
Όμως, λόγω των απρόβλεπτων συνθηκών που επικρατούν γύρω μας, δεν μπόρεσα να προγραμματίσω από νωρίς, την απόδραση μου. Έτσι, σκέφτηκα με την παρέα μου, φέτος, να επισκεφτούμε και να δοκιμάσουμε, τα όμορφα μέρη του Νομού μας, κάτι που ποτέ δεν έχουμε κάνει έως σήμερα. Καταλήξαμε λοιπόν, να αποδράσουμε και να χαλαρώσουμε από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πρωτεύουσας που ζούμε, στην περιοχή του Μύτικα, που τόσα πολλά έχουμε ακούσει. Έχουμε ακούσει για την ομορφιά, την ιδιαιτερότητα του κλίματος του, καθώς και την αλματώδη εξέλιξή του στον τομέα του τουρισμού. 
Επειδή δυστυχώς, δεν έχουμε κάποιον γνωστό να μας κατευθύνει ως προς τα διαθέσιμα καταλύματα του Μύτικα, ξεκινήσαμε έρευνες στο διαδίκτυο. Δυστυχώς όμως, οι έρευνες αυτές, δεν στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι πληροφορίες για τα καταλύματα της περιοχής, ήταν ελάχιστες. Έχουμε έναν τόσο όμορφο τόπο, που όμως, δεν φροντίζουμε καθόλου, να τον διαφημίσουμε σωστά. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα. Κέφι και αγάπη για τον τόπο μας χρειάζεται, που θεωρώ, ότι είναι δεδομένα. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε, ότι πλέον το διαδίκτυο, είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και με μηδενικό κόστος, μπορούμε να προβάλουμε τον τόπο μας και τις ομορφιές του, ούτως ώστε να δελεάσουμε κι άλλους, που δεν έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν, να μας επισκεφτεί. 
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου mytikaspress, του οποίου και είμαι φανατικός αναγνώστης από την πρώτη στιγμή που άρχισε το ταξίδι του στο διαδίκτυο, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Στους τοπικούς παράγοντες, εύχομαι να κάνουν τα πάντα, για να γίνει συνείδηση σε όλους, ότι ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο και αξίζει τον κόπο, να εντείνουν τις προσπάθειές τους, για την καλύτερη, τουριστική του αξιοποίηση. Τέλος, εύχομαι, τελικά, να βρω κατάλυμα και να επισκεφτώ το όμορφο χωριό σας. 

Με εκτίμηση 
Ναούμης Νικόλαος 
Πολιτικός επιστήμονας

3 σχόλια:

  1. Ενημερώνουμε ότι είναι στα σχέδια μας να προσθέσουμε σύντομα στο blog μία ενότητα για ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστική προβολή των επιχειρηματιών του πρώην Δήμου Αλυζίας. Ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, cafe bar, super market, ζαχαροπλαστεία κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τα σημαντικότερα που θα μπορούσε να κάνει το blog σας, έστω και τώρα. Τουρισμός με προβλήματα υδροδότησης όμως γίνεται: Δέν βλέπω να ασχολήθηκε κανείς με τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τη γεώτρηση στην Άνω Κανδήλα.Ας μας ενημερώσει κάποιος τι αποφάσεις πάρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τέλος πάντων οι γεωτρήσεις ποιανού ιδιοκτησία είναι. Γιατί ο Κύριος Τριποτσέρης είχε επιτρέψει σε κάποιους δημότες να κλείσουν τη δεξαμενή και να κρατούν τα κλειδιά και γιατι η νέα δημοτική αρχή το ανέχεται. Ας παρακάμψουν τώρα το καλοκαίρι τη γραφειοκρατία να μη διψάσει ο κόσμος. Εκτός και άν τον κύριο Αντιδήμαρχο δεν τον ενδιαφέρει άν τρέχουν οι βρύσες από Κανδήλα και πάνω. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1221 Ασχολουνται με το λιμανι τωρα .
    Τους πηρε ενα χρονο να μοιρασουν τα ιματια του λιμανιου, να τα ξεμοιρασουν και να χαρατσωνουν τον απλο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.