Καταγγελία αναγνωστών μας για μόλυνση της παραλίας του πάνω Μύτικα.


Γράφουν ο Μανώλης Βαρδής
και η Χρυσούλα Λιοπύρη.

Σας αποστέλλω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 17 Αυγούστου στην περιοχή του Μύτικα, στον κόλπο που σχηματίζεται μετά την ταμπέλα εισόδου στο χωριό. Υπάρχουν έντονες υποψίες ότι πρόκειται για τα αποτελέσματα των ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή. Δυσοσμία και εξανθήματα για τα παιδιά που κάνουν μπάνιο εκεί. Ασχοληθείτε λίγο με το θέμα. Δεν πάει άλλο!! Είναι κρίμα για τον τόπο. Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες.
7 σχόλια:

 1. Επιτέλους να ανοίξει αυτό το θέμα γιατί πραγματικά αποτελεί πρόβλημα το οποίο κανείς δεν ακουμπά. Σίγουρα το θέμα είναι λεπτό μιας και πολλοί ντόπιοι δουλεύουν στα ψάρια, όμως κάτι πρέπει να γίνει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να εξεταστεί η λύση της μετεγκατάστασης προς το Κάλαμο και μάλιστα προς τα δυτικά στη μύτη του Καλάμου, στους κολπίσκους, που βλέπουν προς Ιθάκη, όπου τα νερά είναι ανοικτά με ισχυρά ρεύματα και δεν υπάρχουν ούτε παραλίες, ούτε λουόμενοι. Γνωρίζω ότι και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες οι οποίοι κακά τα ψέματα δίνουν δουλειά και ψωμί σε πολλούς συμπατριώτες μας δεν είναι αρνητικοί και το συζητούν το ενδεχόμενο της μετεγκατάστασης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι κρίμα ένας τόσο ωραίος τόπος να μην αξιοποιείται,αλλά αντίθετα με τέτοιες εικόνες να πηγαίνει πίσω...Δεν κατάγομαι απο το Μύτικα αλλά πήρα την απόφαση να μετακομίσω εδώ και λυπάμαι βλέποντας πόσα πράγματα ΔΕΝ γίνονται...Χωρίς να είμαι γνώστης του αντικειμένου, συμφωνώ με τον παραπάνω αναγνώστη και το σχολιό του γιατί είναι κάτι που απλά χρειάζεται κοινή λογική, απαλλαγμένη απο μικροσυμφέροντα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όπως όλοι βλέπουμε 17/09/07.Δεν ακουσα να λέει κανεις οτι βγαίνουνε ψώφια ψάρια στην παραλία φέτος το καλοκαιρι και ειδικα στις 17 Αυγούστου.Ποτε εγινε αυτό?Μήπως ειστε λιγο υπερβολικοι?Οι βόθροι των παραλιακών σπιτιών και καταστημάτων που πηγαίνουνε άραγε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άμα ρυθμίσεις την ημερομηνία της κάμερας 17 Αυγούστου 1940 θα είναι του 1940 οι φωτογραφίες φίλε 11:55;;; Είναι 17 Αυγούστου 2011, φέτος. Οι άνθρωποι έχουν βάλει το ονοματεπώνυμο τους. Απλά η κάμερα είναι ρυθμισμένη 2 χρόνια πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οτι εχουνε βάλει το όνομα τους το είδαμε,απλά όταν δημοσιευεις τέτοιες φωτογραφίες και αφήνεις υπόνοιες θα πρεπει να εισαι πιο προσεχτικος στις λεπτομέρειες.Η καμερα ειναι 4 χρονια πισω,όχι 2!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 17 Αυγούστου 2011 είναι οι φωτογραφίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ) ΑΝΩΝΥΜΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.