Σήμερα η λήξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου.


Σήμερα 20/8 λήγουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ''Καλοκαίρι 2011'' που με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν φέτος από το Δήμο Ξηρομέρου. Η λήξη θα γίνει με το θεατρικό έργο ''Εμείς'' από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου στο προαύλιο χώρο του Λυκείου Μύτικα στις 09:00 μ.μ. Αξίζει να παρευρεθείτε.

Είσοδος ελεύθερη.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και στους 2 ταλαντούχους ηθοποιούς. Όσοι ήμασταν εκεί, το απολαύσαμε πραγματικά. Απορίας άξιον όμως γιατί συγκεντρωθήκαμε περίπου 40 άτομα μόνο...Δυστυχώς με τέτοια αντιμετώπιση των κατοίκων σε τέτοια πολιτιστικά δρώμενα, δείχνουμε το επίπεδό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.