Ναυτικό ατύχημα έξω από το λιμάνι στο Μύτικα.


Εμβολισμός βάρκας ερασιτέχνη ψαρά σημειώθηκε προχτές ξημερώματα έξω από το λιμάνι του Μύτικα. Επαγγελματίας ντόπιος ψαράς φεύγοντας με το τρεχαντήρι του πρωί-πρωί, έπεσε πάνω στη βάρκα ερασιτέχνη ψαρά που ψάρευε έξω από το λιμάνι. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός κανενός, παρά μόνο υλικές ζημιές στη βάρκα του ερασιτέχνη ψαρά.

1 σχόλιο:

  1. Να αναφέρω με την ευκαιρία και άλλο ένα περιστατικό, όπου την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ σκάφος αναχώρησε απο το λιμάνι του Μύτικα (το τμήμα που είναι άφτιαχτο) και έπεσε πάνω στα τσιμέντα γιατί δεν κατάλαβε ο άνθρωπος που είναι η έξοδος. Ευτυχώς δεν υπήρχαν ζημιές στο σκάφος του και συνέχισε την πορεία του (μετά από λίγο) για Επισκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.