Της Παναγίας της Ελεούσας σήμερα.


23 Αυγούστου σήμερα και γιορτάζει η Παναγία η Ελεούσα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραμονή της Αγίας Ελεούσας ο κόσμος ανέβηκε στο εκκλησάκι πάνω στο βουνό, όπου πραγματοποιήθηκε η θεία λειτουργία. Χαρακτηριστικό ήταν η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων. Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί γλέντι στη κεντρική πλατεία του Μύτικα με διοργανώτρια την ομάδα του χωριού μας, τον αξεπέραστο Αλυζιακό. Καλείστε όλοι να παραβρεθείτε, να διασκεδάσετε, να γλεντήσετε αλλά και να ενισχύσετε οικονομικά την ομάδα μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.