Αληθεύει ότι;


Γράφει ένας αναγνώστης.

Αληθεύει ότι σήμερα στο Τοπικό Συμβούλιο του Μύτικα ήταν να συζητηθεί η αίτηση επιχειρηματία για παραχώρηση επιπλέον 10 στρεμμάτων περίπου στη θάλασσα για επέκταση ιχθυοκαλλιεργειών και τελικά το τοπικό συμβούλιο αναβλήθηκε, (άγνωστο γιατί) με αποτέλεσμα το θέμα να μην πάει τελικά για συζήτηση ούτε στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο; Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Αλυζίας, η Αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύτικα μπορούν να μας δώσουν μια ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα;

Υ.Γ.: Παρακαλώ να μην μείνετε στο ανώνυμο της αναφοράς μου αλλά στη ουσία της. Μια ενημέρωση απλά ζητάμε.

2 σχόλια:

 1. Επειδή δεν είχα στα χέρια μου τη μελέτη όσο αφορά την επέκταση της συγκεκριμένης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας αποφάσισα την αναβολή του σημερινού συμβουλίου. Αργά το μεσημέρι πήγα στον Αστακό και πήρα τη μελέτη όπως χρειαζόταν στα χέρια μου. Το συμβούλιο θα γίνει κανονικά σήμερα όπως αναφέρεται στη πρόσκληση εκτός και αν δεν παραβρεθεί κάποιος από τους τοπικούς συμβούλους οπότε θα ετοιμάσω πρόσκληση για νέο συμβούλιο αύριο με το ίδιο θέμα.

  Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα
  Κώστας Τζάλας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το τοπικό συμβούλιο ορίστηκε για αύριο στις 09:00 μ.μ.

  Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα
  Κώστας Τζάλας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.