Ανακοίνωση νόμιμου εκπροσώπου & διευθύνοντος συμβούλου ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε.


Γνώριζα εκ των πρότερων και πριν εμπλακώ σε αυτή τη δημόσια αντιπαράθεση μαζί σας κ. Μ. Βαρδή και κα Χ. Λιοπύρη ότι δεν έχετε επιχειρήματα που να αποδεικνύουν τις καταγγελίες σας και ότι θα προσφεύγατε σε ύβρις και συκοφαντίες όπως (ντροπή-ψέματα-θράσος-ανοησίες κ.τ.λ.). Δεν νομίζω λοιπόν ότι το ύφος και το ήθος της απάντησης βοηθούν στο να υπάρξει ένας εποικοδομητικός διάλογος όπως ζήτησα με την πρώτη μου απάντηση και στον οποίο διάλογο παρά ταύτα και εφόσον μπορεί να υπάρξει και πάλι θα επιμείνω.
Αναφέρεστε κ. Μανώλη και κα Χρυσούλα στα παιδιά μου τα όποια νομίζετε ότι μπορείτε να απολαύσετε σαν θέαμα. Εγώ στην απάντηση μου εάν προσέξατε αναφέρθηκα με την λέξη παιδιά γενικώς και όχι τα παιδιά σας. Επειδή τέλος πάντων τα δικά μου παιδιά δεν προσφέρονται για θέαμα κανενός να μην το ξανασκεφτείτε διότι είναι και ο μονός λόγος για τον όποιο μπορεί να χάσω την ψυχραιμία μου. Όσο για την φράση ντροπή θα σας παρακαλέσω παρά πολύ να το ξανασκεφτείτε γιατί μέχρι σήμερα δεν μου την έχει πει κανένας και δεν περίμενα να μου την πουν δυο άνθρωποι οι όποιοι από ότι μου έχουν πει δεν είναι και μεγάλης ηλικίας. Εγώ είμαι 57 χρόνων. 
Αποφανθήκατε εντελώς αυθαίρετα ότι λειτουργώ με ψέματα και πιέσεις για το δικό μου όφελος και μόνον, και σε βάρος τον υπολοίπων συνδημοτών μου. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι μαζί με τους 40 περίπου εργαζόμενους συμβάλω σε πολύ μεγάλο βαθμό στην οικονομία της τοπικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας γενικότερα. 
Το πόρισμα των λιμενικών αρχών και της κτηνιατρικής υπηρεσίας, στις οποίες προσφύγατε καταγγέλλοντας με, θα περιμένω οπωσδήποτε να δημοσιοποιηθεί. 

Και τώρα για την ουσία των θεμάτων. 

Και βεβαία ο κόσμος δεν είναι αφελής, αφού γνωρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, μας επιβάλει κάθε χρόνο τεράστια πρόστιμα για θέματα που αφορούν το περιβάλλον μέσα στο όποια περιλαμβάνονται εκτός όλων των άλλων και τα παράνομα-υπαίθρια σφαγεία. Προσπαθείτε βεβαία να υποβαθμίσετε το θέμα με την φράση σας <<υποτιθέμενο σφαγείο>>. Μέσα στα πρόστιμα που μας επιβάλλονται περιλαμβάνεται και η παράνομη απόρριψη των λυμάτων στη θάλασσα, δεν κάνετε βεβαίως καμία αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα, αντιθέτως κ. Μανώλη και κα Χρυσούλα τις ιχθυοκαλλιέργειες τις προωθεί τις υποστηρίζει και τις χρηματοδοτεί μάλιστα γενναία. 
Για το θέμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος που και για αυτό αποφανθήκατε και πάλι εντελώς αυθαίρετα, προτείνω και σας προκαλώ να αναθέσετε ΕΣΕΙΣ σε οποιοδήποτε εγκεκριμένο εργαστήριο νομίζετε, να έρθει στην περιοχή και να κάνει όλες τις απαραίτητες αναλύσεις (θαλασσινό νερό-βυθό) και ότι άλλο εσείς νομίζετε, μπροστά από την οικία σας και μέσα στον χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας αναρτώντας τα αποτελέσματα στο blog, το δε κόστος των αναλύσεων θα επιβαρυνθώ εξ ολοκλήρου εγώ. Εάν δεν το κάνετε θα είστε νομίζω εκτιθέμενοι στον κόσμο που σίγουρα επαναλαμβάνω δεν είναι αφελής. 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΔΗΣ 
ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε

1 σχόλιο:

  1. enta3ei,gnwrizw oti toulaxiston oi mises oikogeneies ap ekei vgazoun to pswmi tous,alla ayto den einai logos epektashs twn ix8uokallergeiwn..zoume s enan topo en dynamei touristiko kai an ayto to 8ema parameinei sta azitita,tote oi epiptwseis einai profaneis..edw persi,uper twn toso pollwn ix8uokalliergeiwn simeiw8ikan posa epeisodia mukitiasewn twn louomenwn!ti deigmatolipsies proteinete?afou einai pasifanis i apa8eia twn armodiwn.an 8elete na epekteinete tis ix8uokalliergeies,kante to,alla taytoxrona topo8etiste simaia gia to akatallilo tou nerou kai afiste tous epaggelmaties p zoun ap tous louomenous sti moira tous!mi mou katastrefete ton topo pou megalwsa.panw ap ola to koino symferon,wste o topos na paei mprosta..mporeite na zisete kai me tis uparxouses ix8uokalliergeies sas,mi mas katastrefete tis paralies.ki ayto den apey8unetai mono se esas alla kai stous "epixeirimaties" pou adeiazoun tous vo8rous twn magaziwn stis 8alasses mas.FEY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.