Σχετικά με την άρνηση κατασκευής του ΧΥΤΑ Παλαίρου.


Γράφει ένας αναγνώστης.

Είναι άξιο διαλόγου και πρόκλησης προς τον κ. Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, που δεν εξηγεί στους Δημότες του ότι το Χ.Υ.Τ. Παλαίρου είναι για την ακρίβεια ΧΥΤΥ και όχι ΧΥΤΑ (δηλαδή υπολειμμάτων αντί αποβλήτων).
Κανείς δεν αναφέρεται στο διπλό σύστημα στεγάνωσης του ΧΥΤ Παλαίρου αντί για το μονό που έχει το ΧΥΤΑ Στράτου. Φυσικά αποκρύπτεται συστηματικά οτι η Καλλικρατική Δημοτική Αρχή ΟΦΕΙΛΕΙ να χρηματοδοτήση την λειτουργεία για την διαλογή του απορρίματος και να παράγει έσοδα από αυτό. Αλλά μάλλον είναι πιο συμφέρουσες οι ξενοδοχιακές μονάδες ή οι παράνομες λειτουργούντες ιχθυοκαλλιέργιες.
Καλό θα ήταν να ελέγχουμε αυτούς που μας κυβερνούν και να βλέπουμε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά μιας επένδυσης (διαφορετικά να θάβουμε τα σκουπίδια μας στην αυλή μας)!

1 σχόλιο:

  1. Το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να το παρακολουθήσει και ο Δήμος Ξηρομέρου μιας και τον αφορά άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.