Προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-2 ο Αλυζιακός.


Ο αγώνας με το Ναυπακτιακό Αστέρα ήταν εξ' αρχής πολύ δύσκολος και αυτό το ήξεραν όλοι στην ομάδα μας. Μία ομάδα αυτή του Ναυπακτιακού Αστέρα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, από την οποία και ισοπαλία να κατάφερνε να πάρει η ομάδα μας θα ήταν μεγάλη επιτυχία.
Ο Αλυζιακός το πάλεψε όσο μπορούσε και παρά την ήττα με 0-2, έδειξε ότι βρίσκει ένα καλό δρόμο, μία καλή περπατησιά. Εμείς λέμε μακάρι οι παίκτες μας να αφήσουν πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών και να παίξουν σύμφωνα με την αξία τους και τότε είμαστε σίγουροι ότι όχι απλώς θα ξεκολλήσουμε από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά θα ανέβουμε και θα παλέψουμε για την παραμονή. Πιστεύουμε στην αξία των παικτών μας και οι αγώνες είναι ακόμη αρκετοί. Η καλή προσπάθεια πρέπει να γίνει και κανένας στην ομάδα, διοίκηση, προπονητής και παίκτες δεν πρέπει τώρα να εγκαταλείψουν.
Φέτος η ομάδα μας έχει το πρόβλημα της εξορίας για τους «εντός» έδρας αγώνες της στο γήπεδο του Αστακού, συνέπεια αυτού προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, μιας και η ομάδα μας στερείται τη ζεστασιά και την υποστήριξη των φιλάθλων της που είχε στο γήπεδο της στο Μύτικα. Αυτά είναι γνωστά σε όλους και σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που δίνονται φέτος σε νέους παίκτες μας κάνει όλους να είμαστε πολύ επιεικείς στις κρίσεις μας και έτσι πρέπει. Άλλωστε αυτή είναι και  η ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Καλή συνέχεια στην ομάδα μας. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.