Ισοπαλία 2-2 για τον Αλυζιακό.


Ισοπαλία 2-2 έφερε η ομάδα του Αλυζιακού, στον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Τρικόρφου. Η ομάδα μας έκανε καλή εμφάνιση και κυνήγησε τη νίκη με μεγάλο πάθος, αλλά δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν ο Δημήτρης Κατσαούνης και ο Ιωάννης Παπανικόλας, μετά από έξοχες σέντρες και τις δύο φορές του Άρη Αποστολάκη, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα. Μάλιστα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ δύο φορές, αλλά οι παίκτες του Τρικόρφου κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή έβγαλαν την μπάλα, τη μία φορά σε απ' ευθείας φάουλ και την άλλη φορά σε πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία. Πραγματικά άτυχη η ομάδα του Αλυζιακού στις δύο αυτές περιπτώσεις. Καλή συνέχεια παιδιά. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.


1 σχόλιο:

  1. παιδιά η ομάδα είναι champions league. μην μασάτε. στο δεύτερο γύρο θα παραμείνουμε Α1. Αλλά και να πέσουμε ΑΛΥΖΙΑΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.