Επιτέλους δρομολογείται η κατασκευή ιστοσελίδας στο Δήμο Ξηρομέρου.


Επιτέλους ο Δήμος Ξηρομέρου, έστω και αργά, φαίνεται ότι θα αποκτήσει ιστοσελίδα. Οι διαβεβαιώσεις από ανθρώπους του Δήμου ήταν ότι αυτό θα γινόταν το περασμένο Μάη, κατόπιν με παρέμβαση του κ. Δημήτρη Αρβανίτη ενημερωθήκαμε για κάποιες δυσκολίες τεχνικής φύσεως που υπήρχαν, οι οποίες καθυστερούσαν τη κατασκευή της ιστοσελίδας. Τελικά φαίνεται ότι όλα αυτά πλέον ξεπεράστηκαν και σύντομα η ιστοσελίδα του Δήμου θα είναι πραγματικότητα.
Εμείς μία πρόταση θα κάνουμε: καλό θα είναι η ιστοσελίδα να είναι απλή, λειτουργική, όχι ιστοσελίδα προσωπικής προβολής και προπάντων ιστοσελίδα ενημερωμένη, με ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Στην εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορίας, η εξυπηρέτηση του δημότη μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, αν υπάρχουν οι κατάλληλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και είναι υποχρέωση του Δήμου να παράξει και να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα πούμε τη γνώμη μας και τη κρίση μας όταν έχουμε το αποτέλεσμα. Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο που αναφέρεται στη κατασκευή της ιστοσελίδας.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.